Жіночій раді та малому бізнесу мер Полтави Олександр Мамай буде допомагати

Новини
Таня Цирульник12 листопада 2010 о 16:311468 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Жіночій раді та малому бізнесу мер Полтави Олександр Мамай буде допомагати
Олександр Мамай (в центрі) під час прес-конференції Тиснути на підприємців міста і силувати їх до спонсорської допомоги новий міський голова Полтави не буде.
Жіночій раді та малому бізнесу мер Полтави Олександр Мамай буде допомагати


– Листів з проханням надати місту спонсорську допомогу ніхто розсилати підприємцям не буде. Якщо серед бізнесменів не виявиться бажаючих спонсорувати на Новий рік гірлянду на центральну ялинку, це зробить ГО «Наш Дім – Полтава», – сказав мер.

Малий та середній бізнес Олександр Мамай обіцяє підтримувати.

– Якщо це ринок, то я з калькулятором порахую, за які кошти міська влада здає у оренду земельну ділянку, і за яку суму власник ринку здає її у суборенду власникам палаток, – роз’яснив Олександр Мамай. – Якщо рентабельність там  10-15 відсотків – хай залишаються, якщо більше – будемо вести переговори з власником ринку. Хай зменшує орендну плату.

Також Олександр Мамай заявив, що дуже хоче, аби «Жіноча рада» (заснована Вікторією Матковською – примітка авт.) не припиняла свого існування і пообіцяв надавати їй посильну допомогу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter