У Полтаві 19-річна дівчина випала з балкону 4-го поверху за загадкових обставин

Новини
Валентина Зайченко24 листопада 2010 о 17:031850 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві 19-річна дівчина випала з балкону 4-го поверху за загадкових обставин
У суботу, 20 листопада, о 8 ранку дівчина випала з балкону будинку по вулиці Петра Юрченка (авіамістечко).

З цього балкону випала 19-річна дівчинаЗ цього балкону випала 19-річна дівчина

Правоохоронці розглядають кілька версій нещасного випадку, не виключено, що мав місце злочин.

Є чутки, що дівчата посварились через гроші або хлопця, потім побили свою подругу та виштовхнули з четвертого поверху. Зараз дівчина знаходиться в реанімації в тяжкому стані.

Журналісти дізналися про випадок з розмови бабусь на вулиці та  перевірили інформацію. Факти частково підтвердились. Хоча повідомлень про це в офіційних довідках правоохоронців немає.

У міліції є підозри, що дівчина могла випасти не сама

– Розслідуванням інциденту займаються правоохоронці. Є підозри, що ті умови, в яких перебувала постраждала, могли призвести до її падіння. Більше інформації сказати не можу, поки йде розслідування, – говорить Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Полтавській області. – У справі фігурує троє дівчат, одна з яких – постраждала. Усі вони 19-річні, неповнолітніх немає. Якщо будуть підтверджені ознаки злочину – фізичного впливу, доведення до самогубства, то по кожній статті винним буде пред’явлено обвинувачення.

Нещасний випадок або злочин стався у цьому будинку в авіамістечкуНещасний випадок або злочин стався у цьому будинку в авіамістечку

За чутками, дівчину катували і викинули з балкону за крадіжку грошей чи через ревнощі

– Розповідають, що в той вечір компанія випивала. Потім дівчата посварилися. Говорять, що її головою вмочали в унітаз, порізали їй спину, навіть вирізали якісь слова, кажуть, що дівчина навіть була зґвалтована, і що їй відрізали частини тіла, – розповів житель району.

– Я живу у сусідньому під’їзді. Про ту квартиру, де мешкають ці дівчата, можу сказати, що там постійний притон. Збираються люди, що зловживають спиртним, постійний шум. Живу у будинку все життя і скільки себе пам’ятаю, цю квартиру постійно здають якимось підозрілим особам, – говорить жінка, мешканка цьогож будинку. – Очевидці розповідали, що коли дівчина випала з балкону, в руках у неї був ніж. Сама вона була пошкрябана або порізана. Казали, що дівчата не поділили когось з хлопців. Ця дівчина, що випала, не дуже давно проживає у цій квартирі. Її взяли, щоб менше платити за квартиру двом іншим, що там живуть.

– Я особисто бачила як падала Аня. Я почула крик і у вікно побачила, як вона впала на землю. Можу сказати, що якби вона випала сама, то впала б під балконом. А вона падала не прямо униз, а пролетіла вперед, ніби її силою виштовхнули, – розповідає очевидиця подій. – Ті, що живуть поруч, розповідали, що цю нещасну Аню били, вмочали головою в унітаз, а потім виштовхнули. Все це нібито через гроші, в крадіжці яких звинувачували дівчину. Мої рідні виходили на вулицю і бачили, що дівчина була порізана. На її тілі нібито лаком для нігтів були написані якісь слова. Ця Аня взагалі-то спокійна дівчина. Вона не вживала спиртного, працювала кондуктором чи то в автобусі чи то в тролейбусі.

Як розповіла жінка, у квартирі, яку винаймали дівчата, постійно відбувалися гулянки до ранку. До них навіть дільничного сусіди викликали.

– Там постійно велика кількість підозрілих відвідувачів, вони весь час туди сюди ходять у нетверезому стані, шумлять, голосно сміються навіть о 4 ранку у під’їзді. Юля, дівчина, що живе тут вже близько року, скандальна дівчина. Вона не раз сварилася з сусідами, навіть билася. Працює вона нібито на кондитерській фабриці. Це вона звинувачувала Аню в крадіжці, - продовжує жінка.

Потерпіла дівчина знаходиться в реанімації без свідомості

– Нас викликали очевидці, які побачили як вранці дівчина впала з четвертого поверху, – повідомили лікарі станції швидкої допомоги. – Дівчину ми доставили у реанімацію з політравмами. Ми її бачили 5-7 хвилин. Більше нічого нам невідомо.

Про те, чи травми дівчини з’явилися внаслідок падіння чи внаслідок фізичного насилля, лікарі «швидкої» сказати не можуть, адже не проводили таких досліджень.

– Дівчина знаходиться в реанімації в дуже тяжкому стані. Вона без свідомості. Перенесла операцію. Знаходиться на штучній вентиляції легень, – повідомили у відділенні обласної реанімації.

Про характер травм лікарі не відповіли, але спростували чутки про відрізані частини тіла.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter