У Полтаві таксист збив пішохода

Новини
17 грудня 2010 о 11:34903 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві таксист збив пішохода
Вчора на перехресті вулиці Леніна та провулку Кооперативного (зупинка «Млинкомбінат») водій таксі збив пішохода.

Журналісту «Кола» першу інформацію надали свідки цієї події.

– Я зустріла знайомого і ми вирішили посидіти в кафе, поспілкуватися, – розповіла знайома потерпілого. – Ми трішки випили і вирішили йти додому. Знайомий пішов в магазин, купив сиру, хліба та манної крупи і переходив пішохідний перехід на зелене світло і тут його збиває таксі. Чоловік підлетів як лялька і пролетів багато метрів. Коли до нього підбігли, то був без пам’яті. Потім прийшов в себе, але госпіталізуватися не захотів, хоч і приїздила «Швидка». Зараз дає свідчення працівникам ДАІ. Мене обурює те, що його хочуть зробити винним, хоча він по правилам дорожнього руху переходив дорогу і його ще й травмували.

Підійшов чоловік, який теж  був свідком цієї ситуації і розповів те, що бачив сам.

– Я вже все розповів даішникам, – сказав свідок. – Я вже більше години тут стою через це ДТП і залишився тут лише через те, що водія в цій ситуації легко покарати, хоча він і не винен. Я інструктор в автошколі і правила добре знаю. Я проходив по «зебрі», коли цей чоловік вискочив із-за автобуса, що стояв на зупинці, і потрапив під колеса автомобіля. Він був явно п’яним. Дуже погано, що він не хоче в лікарню. Це просто шоковий стан і зараз добрий мороз, тому всього він не відчуває. А завтра буде дуже погано, краще б поїхав із «Швидкою».

– Я працював, віз дівчину, – розповів водій-таксист, що вчинив наїзд на людину. – Аж тут раптом вискочив цей чоловік. Все сталося дуже швидко. Більш нічого не можу додати.

Потерпілий вийшов із автомобіля працівників ДАІ.

– Я йшов по пішохідному переході на зелене світло, – розповів 39-річний полтавець. – А далі все сталося дуже швидко, нічого не пам’ятаю.

Чоловік підійшов до знайомих і обперся об опору світлофора, а потім сповз по  ній до землі, втративши свідомість. Його підняли і посадили на бордюр.

– Потерпілий, а він мій знайомий, пройшов повз мене метрів з п’ять від переходу, – розповіла працівниця ринку. – Потім почула різкі гальма. У нього травмована голова – гуля з кулак, від удару навіть штани репнули, зчесаний висок, забив ногу. Він вже кілька разів втрачав свідомість. Прошу, викличіть ще раз  «Швидку».

Чоловік був проти медичної допомоги, хоча за 10 хвилин двічі втрачав свідомість. Мотивував просто тим, що він "мужик" та йому не так вже і боляче. «Швидка» дійсно виправдала свою назву і хвилин через 5 після виклику приїхала медична допомога.

– Перший огляд показав, що чоловік має забій голені, – розповів медпрацівник. – Ми його госпіталізовуємо в травмпункт.

Хоча існували дві версії цієї ситуації, свідки показували шматки фари та пластику, що лежали на пішохідному переході. Свою версію розповіла продавець кіоску, що стоїть навпроти «зебри».

– Самого наїзду я не бачила, – розповіла продавець. – Але чоловік після удару лежав поблизу люка на пішоходному переході, до нього підбігли люди та водій і відтягли до тротуару. Через кілька хвилин від прийшов до тями, приїхала міліція та «Швидка».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter