У Полтаві зі святом дітей привітали концертом та солодкими подарунками

Дозвілля
Валентина Зайченко19 грудня 2010 о 14:241041 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві зі святом дітей привітали концертом та солодкими подарунками
Фоторепортаж. У День Святого Миколая у міському будинку культури дітей розважали казкові герої та артисти. 
Таке дозвілля організували для дітей пільгових категорій працівники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Такі ранки вже стали традиційними для полтавських дітей.

На святкову програму були запрошені діти з особливими потребами, діти з багатодітних родин, діти-чорнобильці, ВІЛ-інфіковані діти, сироти та позбавлені батьківського піклування. Всього на свято запросили 700 малюків.

Перед входом у зал волонтери Центру кожній дитині вручили солодкий подарунок – цукерки та пряник. Як повідомила Ольга Буднікова, директор Центру, такі подарунки на свята отримають усі полтавські діти – всього 25 тисяч малюків.

На святі у залі був присутній і Олександр Мамай, міський голова Полтави, який перед початком дійства привітав батьків та дітей зі святом.

Концерт тривав близько години. Для дітей співали та танцювали вихованці творчої студії Наталії Май та вихованці «Малої академії мистецтв». Казкові герої виходили до дітей у зал, гралися з ними. Що правда, до кінця концерту все одно тримати увагу малюків було важко. Через годину дійства майже всі маленькі глядачі вже не могли всидіти на місці і почали бігати та гратися подарованими надувними кульками.

Після концерту виявилося багато бажаючих сфотографувати своїх дітей з мером Полтави. Олександр Мамай люб’язно погоджувався і фотографувався з малечею.