У Полтаві неможливо ходити через ожеледь

Фото
21 грудня 2010 о 15:10955 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві неможливо ходити через ожеледь
Не лише полтавські двори залиті водою, під якою лід, а й в центрі міста знайти почищений від льоду тротуар не вийде.
Журналіст «Кола» пройшов навколо будівлі Полтавської міської ради, але навіть навколо цієї владної споруди тротуар не почищений і дуже слизько. Вільний від льоду лише прохід від стоянки автомобілів до центрального входу. По всьому Корпусному парку, також від «Злато Міста» до ЦУМу, а особливо на Тетральній площі справжній каток. Працівниці театру робили спроби посипати сіллю та піском поблизу театру, але їх сил явно недостатньо.

Особливо тяжко йти по вулиці Жовтневій від Корпусного парку до зупинки «Майдан Незалежності». Потрібно повністю зосередитися на такому пересуванні, але ефекту «бігової доріжки» не позбуваєшся – йдеш-йдеш, а все на місці.

– Ці три дні, коли йшов сніг, дощ, а потім все замерзало, стали дуже важкими для комунальників, – сказала Оксана Деркач, секретар міської ради. – Але всі працюють, хоча міська влада оцінює роботу ГЖЕД як задовільну.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter