Футбольний клуб Полтава залишив змагання

Ситуація
26 грудня 2010 о 11:281139 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Футбольний клуб Полтава залишив змагання
Через недомовленість Леоніда Соболєва, президента ФК «Полтава» та Олександра Мамая, мера міста, команда припиняє змагатися у другій лізі чемпіонату України з футболу.

З неофіційних, але дуже надійних джерел стало відомо, що Леонід Соболєв розраховував на допомогу клубу з боку нинішньої влади міста. Він звернувся до Олександра Мамая з проханням надати фінансову допомогу команді.

На прес-конференції Олександр Федорович повідомив, що мова йде про 30 тисяч гривень у місяць. Мер міста відмовив у такій фінансовій допомозі, порівнявши футбольний клуб із «валізою без ручки, яку і нести не зручно і кинути важко». Оскільки в «Полтаві» немає жодного полтавця, то і зарплатню з міського бюджету їм платити не варто. Краще спрямувати ці гроші на розвиток власного дитячо-юнацького футболу.

Клуб не може триматися на одній людині вважають в «Полтаві» і тепер команда існує виключно як юридична особа. Усі гравці на правах вільних агентів залишили стан «муніципалів». Як стало відомо, з Леонідом Соболєвим наразі зв’язатися неможливо. Ширяться чутки, що він розмірковує над тим, як врятувати «Полтаву».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter