Полтавець, який запевняє про побиття міліціонерами,і сам мав проблеми з законом

Новини
Валентина Зайченко31 січня 2011 о 18:401383 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець, який запевняє про побиття міліціонерами,і сам мав проблеми з законом
Фото з newsukraine.com.uaПравоохоронці проводять ретельну перевірку  
інформації про викрадення та побиття 25-річного полтавця.



Нагадаємо, полтавець запевняє, що правоохоронці силою вимагали з нього неправдиві свідчення та частину бізнесу.

Хлопець має судимість за шахрайство



– Наприкінці минулого року Юрія Стеценка було засуджено до 4 років позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки за шахрайство в особливо великих розмірах, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВС України у полтавській області.

Як повідомляється на офіційному сайті обласної міліції, зареєструвавшись у листопаді 2009 року продавцем на Інтернет-аукціоні, Юрій Стеценко продовж року продавав користувачам Інтернету оргтехніку. Юрій Стеценко отримав 20 тисяч гривень, а дев’ятеро покупців не отримали свій товар.

Окрім того, правоохоронці мають ще 12 прикладів неправомірної поведінки Юрія Стеценка, які зареєстровані у базі даних УМВС області.

– Там є приводи в міліцію і за шахрайство, і за хуліганство, – розповів Юрій Сулаєв.

Інформація про Інтернет-магазин Юрія Стеценка знайшла підтвердження. А саме на сайті aukro.ua є інформація та відгуки незадоволених громадян, які надсилали на ім’я Юрія Стеценка передоплату за товари, але товарів не отримали.

Витяг частини коментарів з сайту:

Витяг з сайту ua.aukro.ua. Щоб прочитати, клікніть на фото для збільшення. Витяг з сайту ua.aukro.ua. Щоб прочитати, клікніть на фото для збільшення.

Усі коментарі з приводу неотриманих товарів можна прочитати ТУТ.

Крім цього, з коментарів ясно, що серед потерпілих є і працівники міліції або прокуратури, чи служб, які мають можливості розшукувати людей.

Сам Юрій Стеценко інформацію про судимість та Інтернет-магазин коментувати відмовився.



Правоохоронці говорять, що факт побиття ще не знайшов підтверджень



Юрій Стеценко запевняє, що його викрали і били протягом трьох годин. Але міліція спростовує цю інформацію.

– Його о 17.00 привели як свідка по справі крадіжки, а не викрадали, як він запевняє. О 18.05 він вже покинув приміщення міського відділу міліції. У журналі реєстрації ці дані підтверджені. Юрій Стеценко розписався в журналі, що претензій до міліції не має. Цей журнал знаходиться на першому поверсі. Його не могли бити прямо там і примушувати підписатися, як запевняє Юрій Стеценко, – говорить Юрій Сулаєв.

Юрій Стеценко ж говорить, що його все ж таки силою змусили поставити підпис, і в цей час нікого не було коло журналу, крім правоохоронців, як його били. Про час перебування у відділі, хлопець запевняє, що його привезли з «чорного» входу приблизно о 15.10, а не в 17.00.

– Це все неправда. Мене привезли раніше і весь цей час погрожували, били та вимагали, щоб я передав батьку, щоб той переписав на «потрібну» людину свій бізнес, – запевняє Юрій Стеценко.

– У довідці з травмпункту першої міської лікарні вказано, що під час огляду Юрія Стеценка зовнішніх ознак побиття не виявлено. Однак хлопець скаржився на біль у животі та голові. Тому його направили на детальніше обстеження у другу міську лікарню, – говорить Юрій Сулаєв.

Хлопець підтверджує інформацію, що спочатку приїхав до травмпункту, звідки швидка допомога його відвезла до другої лікарні, де він зараз і перебуває на лікуванні.

Усі факти перевіряє прокуратура та спеціально створена комісія УМВС.

За висновками судмедекспертизи та результатами роботи комісії УМВС будуть прийняті відповідні правові рішення, повідомляється на сайті обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter