Працівники ДАІ затримали полтавця, який перевозив 6 кілограмів наркотиків

Новини
10 лютого 2011 о 13:51800 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Працівники ДАІ затримали полтавця, який перевозив 6 кілограмів наркотиків
У разі порушення кримінальної справи  на 28-річного жителя Полтави чекає від 3 до 8 років ув’язнення.
Автомобіль з вантажем, водій та пасажир доставлені в Лубенський РВ для подальшої перевірки.

Фото. mia.pl.uaФото. mia.pl.ua Затримали полтавця працівники Лубенської роти ДПС 8 лютого, близько 12 годині ночі, в селі Богодарівка Лубенського району. Полтавець знаходився за кермом автомобіля «ВАЗ-2106». Разом з ним був 29-річний пасажир, житель Оржицького району. У автомобілі вони перевозили 6 кілограмів речовини рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані, що знаходилась у мішку. Фото. mia.pl.uaФото. mia.pl.ua Працівник МВС говорять, що за своїми ознаками речовина схожа на наркотичний засіб (коноплю).

-  Поки що стверджувати, що то була саме наркотична речовина, ми не в праві, - говорить Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВС України у Полтавській області. – Адже ще не має результатів експертизи. Як тільки експерт-криміналіст підтвердить, що вилучена речовина є дійсно наркотиком – проти затриманого відразу порушується кримінальна справа за ст. 307 Кримінального кодексу України. У такому разі на безробітного полтавці чекає від 3 до 8 років ув’язнень. Раніше проти полтавця кримінальних справ не порушували.