У Полтаві та області звільнили 12 начальників райвідділів міліції

Новини
14 лютого 2011 о 15:241606 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
"Міліція служитиме народу, а не народ міліції". Фото Дениса Скриля Із березня 2010 року 12 начальників міських та районних відділів області було звільнено через неспроможність впоратися із поставленими завданнями.

– Міліціонеру, який переступив Закон, не місце в органах внутрішніх справ, – наголосив Олександр Рудяк, начальник УМВС України в Полтавській області.  - На кожне повідомлення про порушення законодавства міліціонерами ми реагуємо миттєво та справедливо. Отримавши інформацію від людей, чи через засоби масової інформації і навіть анонімно, негайно визначають спеціальну комісію УМВС із фахівців інспекції з особового складу УКЗ та внутрішньої безпеки УМВС. За результатами перевірки завжди приймаються об’єктивні правові рішення.

– З березня 2010 року по теперішній час із займаних посад за об’єктивних причин були звільнені 12 начальників міськрайвідділів міліції області, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області. – Основна причина звільнення з посад керівників структурних підрозділів – неспроможність справитися із завданнями, які вимагає від міліції сьогодення та МВС України щодо боротьби зі злочинністю в державі.

Нові начальники призначені у Великобагачанському, Гадяцькому, Гребінківському, Диканьському, Котелевському, Лохвицькому, Машівському, Пирятинському, Семенівському, Хорольському, Октябрському та Київському райвідділах міліції.

– Практично всі новопризначені керівники є вихідцями з Полтавщини і на них покладаються серйозні надії щодо подолання злочинності на територіях ввірених їм районів, – розповів Юрій Васильович. – Нові керівники призначені із числа кадрового потенціалу УМВС Полтавської області, які чітко орієнтуються у місцевих проблемах та мають високий фаховий рівень. Оцінку кожному керівнику даватиме місцева громада за результатами боротьби зі злочинністю та правопорушеннями. Міліція служитиме народу, а не народ міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter