Зірки "Х-фактору" розповіли полтавцям про перші кроки у шоу-бізнесі

Новини
15 лютого 2011 о 17:091283 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Зірки "Х-фактору" розповіли полтавцям про перші кроки у шоу-бізнесі
Зірки «Х-фактору» Марія Рак та «Діти капітана Гранта», які вчора виступали у Полтаві, розповіли журналісту «Кола» про перші кроки у шоу-бізнесі.
– Нас дуже гарно прийняла Полтава, – діляться враженням «Діти капітана Гранта». – Така нереальна слобожанська енергетика. Ми ж з Харкова, як і Марія Рак, а це недалеко від Полтави. Ми хотіли донести до глядача побільше радості, гадаємо, що це вдалося. – Все було добре, навіть у таку зиму полтавська публіка зігріє своїм теплом, – говорить Марія Рак. – Все було чудово. Як зазвичай святкуєте День святого Валентина? Марія Рак: – Ніяких традицій немає. Я зазвичай цей день проводжу на роботі. Люди відпочивають, а артисти – працюють. Як змінилася життя після проекту? «Діти капітана Гранта»: – Так, ми стали жити у потягах :)

У вас є авторські пісні, чи не збираєтесь ви також і їх популяризувати?

«Діти капітана Гранта»: – Ми співали на цьому концерті останні дві пісні свої «Ракета» та «Бездельники». Плануємо зробити весною авторську програму з «живими» музикантами. Ми зараз пробуємо записати свої пісні у студії. Ми хочемо також і своє слово у шоу-бізнесі сказати, а не тільки переспівувати чийсь репертуар. У нас є свої пісні, свої тексти та свої мізки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter