У Полтаві всьоме відкрилася виставка Нафта.Газ.Сервіс

Фото
16 лютого 2011 о 15:591542 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві всьоме відкрилася виставка Нафта.Газ.Сервіс
Сьогодні, 16 лютого, відкрилася сьома міжрегіональна виставка «Нафта.Газ.Сервіс–2011».
На виставку приїхало більше 40 учасників, щоб продемонструвати обладнання для георозвідки, буріння та видобування нафтопродуктів.

– Нафто-газова галузь для Полтавщині є досить пріоритетною, – сказав Олександр Удовіченко, голова Полтавської обласної державної адміністрації. – Хоч і були в минулі роки досить суттєві труднощі, але зараз у провідних підприємтсвах досить амбітні плани і влада буде допомагати в розивтку цієї галузі.

– Хочу закликати підприємства цієї галузі активно співпрацювати із органами самоврядування, – сказав Володимир Оніщенко, заступник голови Полтавської обласної ради. – Адже ми разом працюємо над тим, щоб полтавці відчували добробут.

– Вже сьомий рік ця виставка проходить в Полтаві, адже саме тут найбільші родовища вуглеводнів нашої країни, – сказав Костянтин Бородін, директор департаменту з питань нафтової, газової і нафтопереробної промисловості Мінпаливенерго. – Два полтавських державних підприємства в цій галузі вважаються пріоритетними і в їх розвитку дуже зацікавлене Мінпаливенерго. Саме ці підприємтсва будуть впроваджувати видобуток сланцевого газу та вугільного метану в нашій країні. А сьогодні для підприємців бажаю вигідних контрактів та угод.