Переможцю Танцюють всі-3 Олександру Геращенку телефонують вночі фанатки і сміються

Полтавці в українських шоу
Надія Труш22 лютого 2011 о 09:441894 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Геращенко Переможець третього сезону танцювального проекту «Танцюють всі» Олександр Геращенко розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Колу» як змінилося його життя після перемоги.

– Сашко, коли їдеш шліфувати танцювальний талант до Америки, як передбачено за умовами шоу «Танцюють всі-3»?

–Із сьомого березня разом з іншими учасниками минулого сезону вирушаємо у Всеукраїнський тур. Після його завершення четвірка суперфіналістів повинна поїхати у США на навчання. Але точна дата невідома.

– Чи змінилося твоє життя після перемоги на проекті?

– Ні, воно таке ж як і було. Просто зараз даю більше майстер-класів, тренуюся більше, аніж зазвичай. А ще мене впізнають на вулиці перехожі, що неймовірно приємно.

Олександр Геращенко має власний сайт у мережі Інтернет, веде блог

– Сашко, чи є у тебе фан-клуб чи сайт, чи спілкуєшся у соціальних мережах?

– Маю офіційну групу «вКонтакті», спілкуюсь там зі своїми шанувальниками, розміщую новини. Ще є власний блог. Коли випадає вільна хвилинка, розповідаю про свої новини, повідомляю графік виступів. Також у мене є свій канал на Youtube, де всі бажаючі можуть побачити відеосюжети мого життя й епізоди, які не ввійшли до ефіру проекту.

Плашка

http://vkontakte.ru/club19041052

http://gerashka.at.ua/

http://www.youtube.com/user/Gerashka

http://vkontakte.ru/id29694365

– Сашко, що плануєш подарувати мамі на жіноче свято? Що дарував раніше?

– Навіть не знаю, що буду дарувати. Восьмого березня мене не буде вдома, тому маму привітаю по телефону, а пізніше щось подарую. Пока точно не вирішив, що саме. Раніше презентував квіти й невеликі подарунки, які міг дозволити купити. Думаю, у цьому році придумаю оригінальний подарунок.

– Що отримував в подарунок на День закоханих від фанів, коханої дівчини?

– Запам’яталося, на проекті дарували іграшки, плакати, чашку із моїм зображенням, навіть малюнки! А взагалі, по життю мені дарують різні приємні дрібнички. Але на День святого Валентина фани нічого не подарували. Хоча надіслали багато поздоровлень через Інтернет. Для мене це головніше будь-яких подарунків!

Що даруєш коханій дівчині?

– Завжди намагався дарувати приємні  сувеніри, які б нагадували про мене. І головне – дарую себе!

– Сашко, з ким із учасників проекту найбільше підтримуєш зв’язок, спілкуєшся?

– Стараюся з усіма учасниками, але найбільше спілкуюся з Макаром, Мартою, Євгеном Карякіним.

Від перевантаження на репетиціях у танцюриста йшла кров носом

– Як відновлюєш організм після травм, перевантажень на репетиціях?

– До участі в шоу мав серйозні травми, бо постійно тренувався. Головне, не опускати руки, продовжувати займатися. На щастя, мені вдалося перебороти старі травми. А от перевантаження на шоу були дуже сильними. Навіть кров з носа йшла на репетиціях. Після проекту практично не відпочивав, лише став більше спати. Його мені було досить.

– Сашко, чим займаєшся зараз, які твої подальші творчі плани?

– Даю майстер-класи, беру участь в концертах. Зараз йде підготовка до Всеукраїнського туру з учасниками «Танцюють всі-3». Уже встиг побувати з концертними програмами у Харкові, Києві, Рівно, Чернігові, Дніпропетровську, Полтаві. Найближчі плани – участь у турі по Україні й поїздка в Америку на навчання.

– Чи плануєш взяти участь ще у якихось проектах чи шоу?

– Час покаже. Але мені б хотілося. Мрію стати учасником американського танцювального проекту «So you think you can dance». Це шоу найвищого рівня, проект «Танцюють всі» – його аналог.

– Сашко, ти планував організувати власну школу танців. Як до цього ставишся зараз?

– До сих пір мрію про це. Але настільки завантажений виступами й концертами, що часу катастрофічно не вистачає. Та про свої мрії й плани щодо школи не забуваю.

– Чи не плануєш поекспеиментувати зі сценічним образом?

– Я взагалі різний по життю. Так що зміна образу мені не потрібна. Сценічний образ залежить від стилю танцю. Я умію бути різним у залежності від хореогафічної постановки. Думаю, цього досить.

– Як здоров’я твоєї мами?

– Призначена на осінь операція по заміні суглобів на ногах. Зараз готуємося до неї. Сподіваюся, все буде гаразд. (Нагадуємо, Олександр мріяв: якщо преможе, частину грошей витратить на операцію мами, адже мати танцівника хворіє).

Фанати дістають Геращенка нічними дзвінками

– Чи багато у тебе шанувальників, фанатки не дістають? Чи освідчуються, пишуть листи?

– Фанів і шанувальників вистачає. Пишуть про мене у соціальних мережах, на форумах. Це приємно. Але останнім часом трапляються люди, які просто виводять із себе. Дістають невідомо звідки номер мого мобільного, можуть уночі телефонувати, сміятися в трубку. Це втомлює, вночі я хочу висипатися.

– Сашко, ти дотримуєшся спеціальної дієти? У яких продуктах відмовляєш собі?

– На дієтах не сиджу, у їжі не відмовляю, їм все, що хочу. Просто багато тренуюсь, працюю над собою. Раджу всім не відмовляти собі у чомусь, а займатися, приміром спортом. Це для організму корисніше.

– Побажай кілька слів нашим читачам.

– Вітаю чоловіків з днем захисника Вітчизни! Бажаю кохання, грошей побільше, здоров’я! Жінкам хочу побажати, щоб кохали своїх чоловіків такими, які вони є. А ще взаєморозуміння й поваги!