У Полтаві працівники ДАІ стурбовані кількістю ДТП

Новини
24 лютого 2011 о 19:17930 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У Полтаві працівники ДАІ стурбовані кількістю ДТП Сьогодні, 24 лютого, відбулася прес-конференція стосовно дотримання законності та безпеки дорожнього руху під час здійснення пасажирських перевезень.

– Станом на 22 лютого цього року зареєстровано 75 дорожньо-транспортних пригод, в яких травмовано 100 та загинуло 16 осіб, – розповів Олександр Штепа, начальник УДАІ УМВС України в Полтавській області. – Протягом поточного року на території області за участю водіїв автобусів скоєно 33 ДТП, в тому числі з потерпілими 7 ДТП, в яких загинуло 4 та 11 осіб травмовано. На території області пасажирські перевезення виконують 888 перевізників, використовуючи 3370 автобусів та мікроавтобусів. Переважна більшість підприємців – це перевізники, що використовують в своїй діяльності 1-4 автобуси.

Складено два адмінпротоколи стосовно перевезення пасажирів в нетверезому стані. І відзначився тут один водій. 7 січня водій керував автобусом «Рута» в нетверезому стані – інспектор ДАІ вилучив права і видав талон тимчасового керування. А 28 січня цей же водій на іншому автобусі «Рута» перевозив пасажирів у нетверезому стані – тепер вилучено і талон тимчасового керування.

Відеосюжет створено  і надано сектором зв'язків із громадськістю УДАІ у Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter