Сьогодні Янукович почує кожного полтавця, але матюки він проігнорує

Новини
Валентина Зайченко25 лютого 2011 о 10:111055 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Віктор Янукович Фото: ura-inform.com На сайті президента опублікували усі запитання до Віктора Януковича. Питання, які містили лайливу лексику та образу честі і гідності громадян, не розглядалися.
На сайті президента оприлюднили запитання до Віктора Януковича, які надійшли на адресу глави держави в рамках проекту "Розмова з країною".

Усього було зібрано понад 20 тисяч запитань. Янукович відповідатиме на них протягом трьох годин у прямому ефірі Першого Національного, початок трансляції – сьогодні 25 лютого об 11:00.

Перелік усіх запитань було опубліковано у шести частинах (окремо виділено питання, які надійшли в контакт-центр "Укртелекому").

- Збережена мова та стилістика авторів запитань. Питання, що містять лайливу лексику, заклики до повалення конституційного ладу, расової чи релігійної нетерпимості, образу честі та гідності громадян, не розглядалися, - зазначено на сайті.

Крім того, в адміністрації президента запевнили, що кожен, хто надіслав питання президенту, отримає відповідь, пише ТСН.

Зауважимо, що найпопулярнішими запитаннями є варіації на тему "Як вижити при сьогоднішньому рівні зарплат і пенсій?". Серед цікавих запитань, наприклад, є такі як "Як потрапити до Вас на прийом?", "Коли депутатам скасують усі пільги?", "Чого Ви такий популярний?", "Як можна прожити п'ять місяців без води?", "Чому влада почала реформи з народу, а не з себе?" тощо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter