Полтавська проститутка поскаржилась на конкуренцію з боку школярок

Ситуація
17 березня 2011 о 12:565037 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська проститутка поскаржилась на конкуренцію з боку школярок
Одна з дівчат легкої поведінки заявила, що влітку їй заважають нормально працювати учениці полтавських шкіл.


Фото з www.newsukraine.com.uaФото з www.newsukraine.com.ua

Про це вона розповіла міліціонерам під час одного з рейдів, а Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків із громадськістю обласної міліції оприлюднив цю інформацію на сьогоднішній прес-конференції.

- Дівчина розповіла оперативникам, що під час канікул школярки від 14 до 16 років часто заробляють на трасі проституцією, - говорить Юрій Васильович. – Причому клієнти надають перевагу саме неповнолітнім дівчатам.

Головний мотив таких вчинків – заробити гроші та бути незалежними від батьків. Найкращий засіб попередити такі вчинки – профілактика. Потрібно довіряти, але перевіряти, вважає міліцейський речник. Тобто батьки мають пильно стежити за тим, де ночує їхня дитина.

Загалом прес-конференція була присвячена боротьбі з розповсюдженням наркотиків у дитячому середовищі. Профілактика продажу дітям тютюнових виробів та алкоголю та іншим проблемам неповнолітніх.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter