Новий начальник КАТП у Полтаві співпрацює із захисниками тварин

Новини
Валентина Зайченко21 березня 2011 о 16:501279 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Цуценята кожно дня чекають у клітках КАТП на своїх господарівЗ березня цього року полтавське КАТП-1626 очолює Віктор Золотарь.
До цього КАТП очолював Григорій Свириденко. Він покинув посаду у зв’язку з виходом на пенсію.



Нещодавно у Полтаві прокотився ряд вбивств безпритульних тварин, в яких звинувачували і працівників КАТП. Але новий начальник Віктор Золотарь запевняє, що не вбивали тварин, не вбиватимуть і навіть почали співпрацювати з організаціями захисників тварин.

– Ми перетримуємо тварин у клітках, поки не знайдуться господарі. Ми тісно співпрацюємо із Центром захисту живої природи «Юний європееєць». Вони привозять жу для тварин, бо у КАТП не вистачає коштів. Вони допомагають шукати господарів безпритульним тваринам, – розповів Віктор Золотарь.

Інформацію про співпрацю підтвердили і у Центрі захисту живої природи.

– Ми возимо їжу кожного дня для тваринок в КАТП, яких туди також привозимо і ми. Тварини там перебувають, поки ми шукаємо для них господарів. Віктор Золотарь – перший начальник КАТП у Полтаві, який пішов на таку співпрацю, – говорить Майя Матвєєва, голова наглядової ради Центру «Юний Європеєць». – У майбутньому ми плануємо допомогти облагородити ті клітки для тварин, які вже там є, та побудувати нові.

Нагадаємо, у суботу 26 березня у міському будинку культури відбудеться благодійний концерт «Дай лапу». Зібрані кошти будуть направлені на допомогу безпритульним тваринам – їжу для них та на операції стерилізації (щоб тварина жила у природному для неї середовищі, але не розмножувалась).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter