Міліція аптекарям: не продавайте дітям ефедрин

Ситуація
23 березня 2011 о 14:381008 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
МВС України в даний час здійснюються профілактичні заходи «Канікули», які націлена на попередження вчинення злочинів неповнолітніми і відносно них.
На сьогодні серед молоді поширюється вживання лікарських засобів, таких як ефедрин та його похідні. Міліція  рекомендує працівникам аптечних кіосків та медичних закладів продавати вказані препарати лише в порядку чинного законодавства - за рецептом, виписаним лікарем та завіреним печаткою.

Нагадаємо, що на обліку в обласній міліції 23 дитини, які вживають наркотики. Також у однієї дитини діагноз – «наркоманія». Але ж це тільки ті діти, які перебувають на обліку.

- Слід розуміти, що за кожною цифрою статистики нарко- та алкогольнозалежних осіб – діти, котрі потребують нашої з вами допомоги, – відзначила під час прес-конференції Жанна Ахіджанян, начальник кримінальної міліції у справах дітей управління МВС в Полтавській області. – До вирішення вказаної проблеми необхідно підходити комплексно із залученням відповідних органів влади, відомств і громадськості.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter