Гурт «Вій» не прийшов на свою прес-конференцію у Полтаві

Новини
Валентина Зайченко25 березня 2011 о 14:251131 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Гурт «Вій» не прийшов на свою прес-конференцію у Полтаві
Сьогодні, 25 березня, у Полтаві виступить з концертом гурт «Вій». Вдень вони планували дати прес-конференцію для полтавських журналістів, але не змогли.
Євген Янкевич та музикант молодого полтавського гурту  "City Fires", який також виступитиме сьогодніЄвген Янкевич та музикант молодого полтавського гурту "City Fires", який також виступитиме сьогодні Сьогодні, 25 березня, у Полтаві виступить з концертом гурт «Вій». Вдень вони планували дати прес-конференцію для полтавських журналістів, але не змогли. Як повідомив Євген Янкевич, лідер полтавського гурту «ДельТора», музиканти дуже важко добиралися, у них був складний переїзд до Полтави через непередбачувані обставини, тому вони не змогли прийти на прес-конференцію.

– Музиканти гурту «Вій» дуже вибачалися, але просто не в змозі давати прес-цонференцію, – повідомив Євген Янкевич.

Натомість її дав сам Янкевич, який і запросив гурт «Вій» до Полтави та виступить з ним сьогодні на одній сцені.

Довідка

Вій — відомий український етно-рок-гурт. Заснований у 1991 році в Києві. Музика гурту поєднує психоделію з ритмами та мелодикою слов’янського, зокрема, українського язичництва.

Приїзд гурту «Вій» є своєрідним доказом існування якісної україномовної музики, зазначив Євген Янкевич.

– Ми місяць тому збирали прес-конференцію з приводу протесту проти відміни 50%-ї квоти української музики на радіо. І щоб не бути голослівними, ми запросили представників такої музики у Полтаву з концертом. Маю надію, будуть ще подібні концерти у Полтаві, щоб довести, що українська якісна музика в Україні є, – сказав Євген Янкевич.

Концерт відбудеться о 19.00 у рок’н’рол кафе «Villa Крокодила».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter