У Полтаві відкриють Школу успішного працівника

Новини
12 квітня 2011 о 13:411368 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Прес-конференція про відкриття "Школи успішного працівника" Навчатися в ній зможе будь-який студент та безробітна молодь.
Відкриття школи та перші семінари розпочнуться вже у цей четвер, 14 квітня. Набір учнів ще триває.

По закінченню курсів організатори очікують, що молодь навчиться успішно проходити співбесіди, працювати в команді та ознайомиться з особливостями роботи банківських установ, підприємницької діяльності та військової  служби за контрактом.

«Школу успішного працівника» організовують в рамках проекту «Молодь Полтавщини стає до праці» Обласний молодіжний центр праці, Полтавський міський центр зайнятості, відділ у справах сім’ї  та молоді ОДА Полтави, управління сім’ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міської ради та за сприяння фонду «Відродження».

- Для всіх бажаючих навчатися в «Школі молодого працівника» ще триває набір, - повідомив Анатолій Безпалюк, директор Обласного молодіжного центру праці, що у Полтаві.  – Ми плануємо набрати десь 50 учнів. Близько 20 полтавців буде з центру зайнятості. Це випускники вузів, зокрема, які закінчили в минулому чи позаминулому роках, і стоять на обліку. А також хочемо задіяти молодь, яка зараз стоїть на обліку в Обласному молодіжному центрі праці.

На тренінгах школи молоді збираються довести, що можна досягти успіху в кар’єрі, якщо навіть починати працю з маленьких зарплат.

- На ці курси ми запрошуватимемо молодих людей, які досягли успіху, хоч починали з мінімальної заробітної плати, - доповнив Анатолій Сергійович. - Які змогли проявити себе і здобути стаж та досвід роботи.

Проходитимуть семінари-тренінги в Полтавському технічному університеті імені Ю. Кондратюка. Заплановані такі теми: «Нормативно правова база при працевлаштуванні на роботу. Мотивація до роботи», «Працевлаштування на військову службу за контрактом», «Бізнес-ідея – перший крок до підприємницької діяльності», «Особливості роботи банківських установ», «Основи самопрезентації» та «Успішний господарник».

Проводитимуть семінари: директор центру нерухомості «Віталіна-віват» Віталій Майборода, майор, начальник 154-го територіального центру комплектування військовослужбовців за контрактом Едуард Бородай, голова молодіжного Парламенту Полтавщини Олександр  Сазонов та директор Обласного молодіжного центру праці Анатолій Безпалюк.

Урочисте відкриття 12 квітня, о 15.00. На цей день заплановано 2- семінари. Наступні – проходитимуть 19 та 21 квітня.

Записатися в школу можна телефоном 500-653.