У травні полтавцям допомагатимуть відкрити власну справу

Гроші
12 квітня 2011 о 17:271068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У травні полтавцям допомагатимуть відкрити власну справу
Проаналізувавши плюси та мінуси минулорічного проекту, працівники молодіжного центру праці Полтави вирішили провести подібний і в цьому році.

Анатолій Безпалюк та Юлія Северин, заступник начальника відділу у справах сім'ї та молоді ОДА ПолтавиАнатолій Безпалюк та Юлія Северин, заступник начальника відділу у справах сім'ї та молоді ОДА Полтави

Провести його планують вже в середині травня поточного року. Триватиме проект місяць.

- У 2010 році ми відкрили містечко молодих підприємців, - розповів Анатолій Безпалюк, директор Обласного молодіжного центру праці. - 35 молодих підприємців взяли, на пільгових умовах, в оренду свою невеличку площу. Але фактично половина через місяць уже припинила свою діяльність. Молода людина написала свій бізнес-проект, але не змогла реалізувати. Тому, в рамках проекту «Молодь Полтавщини стає до праці», ми вирішили провести другу частину «Молодь обирає бізнес». З усіх, хто подасть заявки, ми оберемо кращих - близько 100 чоловік. Проведемо для всіх семінар «Успіх у житті», запросимо служби, які допомагають у реєстрації підприємств, в отриманні ліцензії, навчимо правильно писати бізнес-план.

Для проекту «Молодь обирає бізнес» планують запросити інвесторів, які зможуть профінансувати створені молоддю бізнес-проекти. А також залучать регіональний центр підтримки підприємців, який теж, за словами Анатолія Безпалюка, зможе надати певні кошти.

- У цьому році плануємо запросити і міський центр зайнятості Полтави, - додав Анатолій Сергійович.  - А також управління сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, відділ усправах сім’ї та молоді ОДА . Задіємо і оновлений склад студентської ради Полтави, а ще колег з Києва.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter