У Полтаві на «Скорботній матері» написали расистський заклик

Новини
18 квітня 2011 о 16:56954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на «Скорботній матері» написали расистський заклик
«Смерть жидомоскалям» - саме такий напис нанесли чорною фарбою невідомі на пам’ятник «Скорботної матері» 16 квітня.


Минулого року пам’ятник вже страждав від дій вандалів. Фото з rada-poltava.gov.uaМинулого року пам’ятник вже страждав від дій вандалів. Фото з rada-poltava.gov.ua

Ускладнюється робота правоохоронців тим, що у парку, де знаходиться пам’ятник немає камер відеоспостереження.

- Минулого року по гарячих слідах правоохоронці затримали молодих людей із Харкова та Дніпропетровська, які обмалювали пам’ятник Леніну, – розповів Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Тоді це була спланована акція. Цього разу також можуть бути не полтавці.

Монумент виконаний з гіпсо-цементної суміші, і не є пам’яткою історії та культури. Таке «образотворче мистецтво» можуть кваліфікувати, як дрібне хуліганство. Комунальні служби вже прибрали ганебний напис.

На останок, звернення з офіційного сайту полтавської міліції. Шановні громадяни, якщо Ви володієте інформацією щодо осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього правопорушення, просимо повідомити до Октябрського райвідділу міліції або в будь-який підрозділ міліції Полтави за телефоном 102 та на телефон довіри УМВС (0532) 51-77-57!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter