У Полтаві гаряча вода є у будинках, біля яких – лікарні та школи

Топ Новина
Валентина Зайченко19 квітня 2011 о 10:291213 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Поки що більшість полтавців приймає ванну ось так (Фото з udf.by) Нагадаємо, 15 квітня у оселях полтавців раніше строку припинили опалювальний сезон та взагалі відключили гарячу воду.
Як виявилось, через борги відключили газ у котельнях.

Але, як стало відомо, гаряча вода у деяких районах Полтави є. За яким принципом пощастило частині полтавців залишитися з гарячою водою при опломбованих котельнях, дізнавалися журналісти.

– Ті котельні, які опалюють школи, медичні заклади, дитячі садочки, не можуть бути опломбовані. Тому, у тих районах гарячу воду можуть отримувати і звичайні мешканці, – пояснив Олександр Циганок, пре-секретар ОКП «Полтаватеплоенерго».

Щодо інших мешканців, у «Полтаватеплоенерго» повідомили, що питання також вирішується.

– Як відомо, зараз через заборону з Києва, «Полтавагаз» не дає нам лімітів на газ. Але це питання вже вирішується як на місцевому рівні, так і у Києві. МИ шукаємо шляхи виходу з ситуації, працюємо і зацікавлені в надання послуг, – відповів Олександр Циганок. – Оскільки вчора, 18 квітня, міська влада прийняла рішення про закінчення опалювального сезону, то газу тепер потрібно набагато менше. Це може пришвидшити вирішення питання в позитивну сторону.