Полтавці не стали Гордістю країни

Новини
Таня Цирульник21 квітня 2011 о 11:51789 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Сестри Рафанумезана Фото: donbass.ua Полтавська родина, у якій 65-річна жінка самостійно виховує трьох онучок, була номінована на вручення національної премії «Гордість країни».

Але 14 квітня Надія Матійченко так і не піднялася на сцену Жовтневого палацу у Києві.

Інформація про те, що відомі по першому сезону шоу «Україна має талант» Жослін, Евелін Рафанумезана, їхня молодша сестра Настя та бабуся претендують на «Гордість країни» у номінації «Сімейна історія», з’явилася два місяці тому на офіційному сайті організаторів премії.

За словами Жослін Рафанумезана, кілька місяців тому їм зателефонували з Києва і запросили взяти участь у шоу. Дівчата навіть спланували, що візьмуть із собою альбом для автографів. У сюжеті, який знімали про родину журналісти «Нового каналу», Надія Костянтинівна розповіла, що планує витратити премію на ремонт та продюсування онучок.

– Голосування на сайті тривало до кінця березня, – пригадує Надія Матійченко. – Скільки голосів ми набрали і який відрив був від переможця (перемогу здобув Павло Стецюк із Рівненщини, який сам виховує сімох дітей) нам не повідомили. Узагалі нам після зйомок сюжету більше не дзвонили. Можливо, якби по телевізору показали нашу історію, у нас би було більше шансів перемогти.

Усього у 11 номінаціях були представлені жителі п’яти областей України. У п’яти номінаціях перемогли жителі Київщини.

– Така у нас концепція: переможці не мають знати деталей, – поділився Денис Казван, директор комунікацій Фонду Віктора Пінчука. – Можу сказати, що девятьох переможців обирали з понад ста претендентів. Лауреатам вручатимуть позолочену статуетку та грошову складову премії прєм’єр-міністр, міністри, зірки спорту, шоу-бізнесу. Зал на 2000 місць буде заповнений повністю найвідомішими українцями. Транслюватимуть шоу по Новому каналу, а по телевізору його зазвичай дивляться чотири – пять мільйонів українців. Це такий собі «народний Оскар».

Хтось із дев’яти лауреатів національної премії отримає додаткову нагороду – цього року організатори ввели нову номінацію «Народний герой». Обиратимуть переможця шляхом інтернет-голосування.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter