Чергова сесія міськради: чи буде у Полтаві ще два храми

Влада
Валентина Зайченко26 квітня 2011 о 10:24966 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У четвер, 28 квітня, у залі засідань відбудеться десята сесія Полтавської міської ради шостого скликання.

На розгляд сесії винесені такі питання:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва Свято-Троїцького храму і храмового комплексу Української Греко-Католицької Церкви по вул.Великій,2-в.
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту відведення зі        зміною цільового призначення земельної ділянки по вул.Кагамлика,66 для обслуговування торговельно-складської бази з офісними приміщеннями.
  3. Про погодження влаштування двох окремих входів до підвального приміщенням з боку двору по вул.Жовтневій,32.
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування існуючих гаражів по вул.Ярошенка,25-Г.
  5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для встановлення опори повітряної лінії 10кВ та будівництва КТП 10/0,4кВ по вул.Василя Бучневича,2-Т.
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для влаштування автостоянки по вул.Новий Базар,39.
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для влаштування автостоянки по вул.Нікітченка,7-а.
  8. Про оформлення та продовження права користування земельними ділянками.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою та оформлення права постійного користування земельними ділянками Територіальним громадам сіл, селищ, міст Полтавської області.
  10. Про встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) зелених зон та зелених насаджень м. Полтава.
  11. Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.
  12. Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вул. Фрунзе, 231.
  13. Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вул. Новий Базар, 16.
  14. Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою Харківське шосе.
  15. Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою вул. Чураївни, 5.
  16. Про передачу в оренду земельної ділянки на розі вул. Сінної та Шевченка.
  17. Про затвердження розпоряджень міського голови.
  18. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Полтава – сервіс» Полтавської міської ради в новій редакції.
  19. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Полтавське підрядне шляхове ремонтно – будівельне управління» Полтавської міської ради в новій редакції.
  20. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 09.08.07 «Про реорганізацію госпрозрахункових житлово – експлуатаційних дільниць».
  21. Про внесення змін до рішення восьмої сесії шостого скликання         від 1 березня 2011 року «Про затвердження Програми діяльності житлово – комунального господарства м. Полтава на 2011 рік».
  22. Про затвердження в новій редакції Статуту комунальної організації «Фонд підтримки підприємництва» Полтавської міської ради.
  23. Про затвердження міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Полтава на 2011-2015 роки.
  24. Про питання комп’ютерної техніки.
  25. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №14 «Теремок», підпорядкований УМВС України в Полтавській області.
  26. Про забезпечення реалізації питань проведення реєстрації та обліку об’єктів нерухомого майна на території м. Полтави.
  27. Про затвердження Порядку формування та ведення кадрового резерву у Полтавській міській раді та її виконавчому комітеті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter