У Полтаві найбільше тролейбусів придбано за часів Кукоби, сьогодні місто збирається купити тролейбуси у кредит

Новини
Валентина Зайченко27 квітня 2011 о 10:441046 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з kp.ruНагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що нинішній міський голова просить у естонців тролейбус в подарунок.




Перед цим, ще до Нового року, Олександр Мамай пообіцяв, що весною у Полтаві з’явиться 10 нових тролейбусів. Це саме мер повторив кілька разів на інших заходах. Остання обіцянка від міської влади щодо нових тролейбусів була у кінці березня. Чи правда те, що міська влада Полтави просила тролейбуси у Естонії, у прес-службі міської ради Полтави пообіцяли повідомити через кілька днів. Точніше, сказали, що на сесії міської ради Олександр Мамай все пояснить сам.

Як вдалося дізнатися у працівників комунального підприємства «Полтаваелектроавтотранс», найбільше тролейбусів було придбано містом за часів головування Анатолія Кукоби. Це й не дивно, адже він обирався на посаду мера рекордні 5 разів.

– Зараз у міському парку 77 тролейбусів та один вантажний тролейбус. З 1991 по 2002 рік кожного року наш парк поповнювався на 5-7, а то й 10 тролейбусів. З 2005 по 2008 – по одному в рік, – розповів Павло Богодістий, начальник технічного відділу КП «Полтаваелектроавтотранс».

Тобто найбільше парк заповнювався при Анатолії Кукобі, 2 тролейбуси було придбано за головування попереднього мера Андрія Матковського, повідомили у КП «Полтаваелектроавтотранс».

– Сьогодні вже оголошений тендер на закупку нових тролейбусів. Коштів на них поки що немає, але нам дозволено брати кредити, – розповів Павло Богодістий.

До речі, один тролейбус сьогодні коштує близько 2 мільйонів гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter