Мер Полтави просить тролейбуси у всієї Європи

Новини
Валентина Зайченко28 квітня 2011 о 15:26865 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з kp.ruНагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що нинішній міський голова Полтави просить у естонців тролейбус в подарунок.




У прес-службі міської ради пообіцяли, що Олександр Мамай пояснить цю ситуацію після сесії. Обіцянку мер виконав і розповів про те, як просив у Європи тролейбуси.

– Насправді ще на початку грудня чи наприкінці листопада були надіслані листи-прохання за моїм підписом до 73 країн. Я діяв за практикою мого друга, міського голови Вінниці Володимира Гройсмана. Він пропросив трамваї у Швеції і їм безкоштовно надали більше 70 шведських трамваїв у гарному стані. Справа в тому, що вимоги у європейських країнах до транспорту дуже суворі. Вони оновлюють парк кожного року. І в них перестають використовувати транспорт, який ще в належному стані і може їздити в Україні 10-20 років, – розповів Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Як повідомив Олександр Федорович, від країн, куди надсилали листи, вже почали надходити позитивні відповіді. Поки що тролейбуси Полтаві не дарують, але обіцяють при можливості це зробити.

Мер очікує отримати від європейських країн від 10 до 20 тролейбусів. Як зазначив Олександр Федорович, якщо тролейбуси будуть в неналежному стані, їх використовувати у Полтаві не будуть.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter