У Полтаві 17-річна повія на трасі заробляла по 200 гривень в день, щоб ходити на дискотеки

Новини
Валентина Зайченко12 травня 2011 о 09:562809 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У Полтаві 17-річна повія на трасі заробляла по 200 гривень в день, щоб ходити на дискотеки Фото: mia.pl.ua Як виявилося одна з причин виходу «на трасу» - мама не давала грошей на дискотеки.
На трасі Київ-Харків працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей спільно з відділом боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ПМУ виявили 17-річну дівчину, яка займалася проституцією.

Мама 17-річної дівчини виховувала доньку практично одна. Вітчим, який проживав разом з ними в однокімнатній квартирі, не знаходив спільної мови з дівчиною. Вона з 13-ти років знаходиться на міліцейському обліку як неблагополучна.

Юну повію у брудному одязі правоохоронці виявили на трасі по вулиці Харківське Шосе близько 15-ї години дня. Вона саме чекала на чергового клієнта. Побачивши працівників міліції, дівчина говорила, що чекає на тітку та згодом сказала правду. Для з’ясування всіх обставин її доставили до Полтавського міського управління, після чого направили до дитячого притулку.

Неповнолітня відверто розповідає, що не може всидіти вдома, любить гуляти вночі, ходити на дискотеки, розважатися. З її слів, додому їй не хочеться, адже там сварливі батьки, а в школу не ходить, бо там не цікаво, та й друзів серед однокласників у неї майже немає.

Заради нічних розваг Вікторія почала займатися проституцією.

- Спочатку я знайомилася з хлопцями на дискотеці, пропонувала їм інтим за гроші, вони погоджувалися, - розповідає дівчина, - потім вирішила вийти на трасу. За день мала стабільно 200 гривень. Купувала собі їжу, одяг та ще й на розваги вистачало. На трасі мені не страшно. Клієнтів обирала за машинами. Якщо під’їхав на іномарці, то домовляюсь з ним за ціну і вперед.

За словами Артема Ширая, оперуповноваженого відділу кримінальної міліції у справах дітей Полтавського міського управління УМВС України в Полтавській області, у цьому році Вікторію вже притягували до відповідальності за проституцію, внаслідок чого вона отримала попередження. Цього разу по даному факту збираються всі необхідні матеріали для направлення її до школи-інтернату.

Під час медичного огляду дівчини лікарі серйозних порушень здоров’я не виявили. В жахливому стані була лише її шкіра - невеликі порізи на тілі та сліди від сильного обмороження на ногах, а також численні мозолі на пальцях від замалого взуття. Адже з 38 розміром ноги Віка носила взуття 36-го, повідомляє сайт обласної міліції.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter