Полтавська повія підробляла на викраденні мобільних телефонів

Новини
21 березня 2011 о 10:011805 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська повія підробляла на викраденні мобільних телефонів
Працівникам Київського райвідділу міліції нещодавно вдалось розшукати жінку легкої поведінки, яка, обслуживши своїх «клієнтів», забрала у них декілька мобільних телефонів.
Жінка легкої поведінки викрала у полтавців мобільні телефони. Фото із сайту ukr.dozor.kharkov.uaЖінка легкої поведінки викрала у полтавців мобільні телефони. Фото із сайту ukr.dozor.kharkov.ua

Працівникам Київського райвідділу міліції нещодавно вдалось розшукати жінку легкої поведінки, яка, обслуживши своїх «клієнтів», забрала у них декілька мобільних телефонів. – Подія сталася минулого місяця на День захисника Вітчизни, – розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Двоє тридцятирічних полтавців, добре випивши на честь свята, вирішили зробити собі подарунок – провести вечір з «дівчиною за викликом». У одного із них була знайома, яка займалась цим ремеслом, тому звернутись вирішили саме до неї. Двадцятип’ятирічна полтавка без вагань погодилась провести вечір в компанії двох чоловіків і «привітати» їх зі святом. За деякий час автомобілем таксі вона приїхала до будинку, де проживали чоловіки, і святкування розпочалось. Розпочалось воно, як прийнято, із вживання алкоголю. Близько опівночі «захисники Вітчизни», які від випитого уже ледве сиділи за столом, вирішили, що час уже і відпочити. Один із них пішов у спальню з жінкою, а інший – до сусідньої кімнати.

Після «відпочинку» з полтавкою, її знайомий відразу заснув. Однак жінці, яка випивала набагато менше і була не настільки п’яною, спати не хотілось – не для цього вона приїхала.

Зайшовши до іншої кімнати та побачивши і там сплячого чоловіка, вона вирішила, що тут їй робити більше нічого і зібралась їхати додому. Оскільки «відпочивати» задарма Надя не звикла, а розбудити п’яних чоловіків і добитись від них «подяки», на її думку, було просто нереально, жінка забрала їхні мобільні телефони, декілька десятків гривень та, викликавши таксі, поїхала геть.

Один із вкрадених телефонів вона здала у ломбард, отримавши за нього 350 гривень, інший – віддала своїй подрузі.

– Незважаючи на те, що ми знали ім’я жінки, знайти її було не так просто, – розповів Олег Горобець, начальник сектору карного розшуку Київського РВ капітан міліції. – Вона не проживала за місцем реєстрації, тому потрібен був певний час, щоб встановити її фактичне місце проживання. Зараз відносно неї порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжку вона може отримати до трьох років позбавлення волі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter