Україна зайняла 4-те місце на Євробаченні

Дозвілля
Валентина Зайченко15 травня 2011 о 03:393214 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Україна зайняла 4-те місце на Євробаченні
Міка Ньютон (Фото з livestory.com.ua)Дві години тому закінчився 56-конкурс Євробачення. Україну представляла Міка Ньютон.




У тому, що вона представить Україну достойно, сумнівалися критики та прихильники інших двох співачок, які не змогли обігнати Міку на національному відборі. Джамала та Злата Огнєвич зайняли за голосами українців третє та друге місце відповідно.

Проте Міка посіла 4-те місце на Євробаченні. Перемогу здобув дует з Азербайджану.  Друге місце зайняла Італія, яка, до речі, повернулась до участі у конкурсі після кількарічної перерви. Третє місце дісталося Швеції.

Пісня-переможець



Результат цьогорічного конкурсу вважають найбільш неочікуваним. Букмекери, критики та жірналісти прогнозували зовсім інших фаворитів.

На початку оголошення результатів на екрані чотири рази можна було побачити Міку на першій сходниці. Але пізніше інші країни витіснили її на 4-те місце.

Під час глядацького голосування Україна отримала найвищу оцінку 12 балів від Вірменії, Словаччини та Азербайджану.

Нідерланди, Фінляндія, Норвегія, Ісландія, Великобританія, Данія, Австрія, Сан-Марино, Німеччина, Швейцарія, Франція, Литва, Боснія та Герцеговина, Ірландія, Іспанія, Естонія, Бельгія і Латвія не дали Україні жодного балу.

Білорусь, Росія і Грузія поставили  по 10 балів, Молдова, Болгарія - 8, Португалія, Ізраїль, Греція, Туреччина, Македонія, Італія - ??7, Сербія, Словенія - 6, Хорватія і Кіпр - 5, Мальта - 4, Албанія - 3, Румунія , Швеція, Польща - по 2 бали.

Україна, у свою чергу, 12 балів віддала Грузії, 10 - Азербайджану, 8 - Росії.

Номер від України



Нагадаємо, що фінал «Євробачення» проходив за участю 25 виконавців у Дюссельдорфі, Німеччина. Переможця пісенного конкурсу визначили за змішаною системою: оцінку професійного журі плюсували з голосами телеглядачів з 43 країн.

Таблиця результатів з сайту ivona.bigmir.net.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter