У Полтаві до EURO-2012 проведено тактико-спеціальне навчання

Новини
19 травня 2011 о 10:07806 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві до EURO-2012 проведено тактико-спеціальне навчання
Фото. Навчання, в ході якого відпрацьовувалось проведення антитерористичної операції, пройшло на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовского.


Проведений  тактико-спеціальний захід регіональною Координаційною групою Антитерористичного Центру при Управлінні СБ України у Полтавській області. У навчанні взяли участь керівники та особовий склад обласних управлінь МВС, МНС та представники обласної і міської влад.

Мета навчання – перевірка та оцінка ефективності сил і засобів, які задіються Координаційною групою АТЦ при Управлінні СБУ в Полтавській області під час здійснення спеціальних операцій в місцях масового перебування громадян при проведенні EURO-2012. Вдосконалення практичних навичок, спільних дій відомств, які включені до державної антитерористичної системи.

В ході навчань свою бойову підготовку удосконалювали і бійці спецпідрозділів «Альфа» та «Сокіл», передає прес-служба СБУ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter