Деталі вчорашнього ДТП у Полтаві

Новини
21 травня 2011 о 14:252549 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Учора на вулиці Жовтневій сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої загинув мотоцикліст Учора на вулиці Жовтневій сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої загинув мотоцикліст.
Серйозність була видна одразу, адже від Сінної на дорозі стояли інспектори ДАІ. По обидва боки дороги стояло багато полтавців.

– 20 травня о 19 годині по вулиці Жовтневій у напрямку від Червоноармійської до Лідова (навпроти будинку під номером 44) 28-річний водій мотоцикла «Сузукі» скоїв наїзд на пішохода –  24-річного мешканця Машівського району, що переходив справа наліво від руху мотоцикліста дорогу поза пішохідного переходу, – розповіла Наталія Варченко, начальник сектору зв’язків із громадськістю ВДАІ УМВС України в Полтавській області. – Після наїзду мотоцикліст не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілями «Шевроле Авео» та «Део Ланос», якими керували полтавці. Внаслідок цього зіткнення водій мотоцикла загинув на місці пригоди, а пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений у Полтавську міську лікарню №1.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter