На Театральній площі відбувається свято морозива

Дозвілля
21 травня 2011 о 16:221541 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Театральній площі відбувається свято морозива
Сьогодні, 21 травня, на Театральній площі полтавці могли поласувати морозивом та розважитися.





– Свято Морозива організоване як соціальна програма одного із виробників цього солодкого продукту, – розповів Віталій, організатор свята. – Це свято стало маленькою країною розваг для дітей, адже навіть грошова одиниця тут специфічна – рудики. Саме цією валютою ви розраховуєтесь за всі види розваг, що тут представлені. А отримати рудики можна після придбання морозива. Є кілька зон свята. Ось наприклад в цій зоні діти творчо працюють – ліплять із глини та малюють, а в іншій – їм наносять аквататуювання чи роблять сучасні зачіски. Також є безпрограшна лотерея, магазин сувенірів, фігурки із кульок, миттєве фото та гра твістер. Оці надувні гірки теж можна відвідати за рудики. Це свято буде відбуватися по всій Україні. Також ми плануємо зробити його традиційним. Полтавці на сайті свята можуть завантажити власні фото, що зробили на цьому святі, і отримати цінні подарунки.

– Я їв морозиво, але хочу ще, – сказав Андрій, школяр молодших класів. – Ледь не загубив маму, але потім вона мене знайшла. Клоуна я злякався, але потім звик. А синю кульку мамі віддав, щоб берегла.

Усі бажаючі отримали кульки, фотографувалися із казковими героями та відпочивали. Свято Морозиво стартувало о 13 годині, а триватиме до 18. Окрім розваг, вистав та іншого дійства, на святі у Полтаві було багато морозива. Смачного!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter