У Полтаві ДТП: легковик зніс бетонний стовп

Новини
11 червня 2011 о 11:431050 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві ДТП: легковик зніс бетонний стовп
Вчора, 10 червня, по вулиці Героїв Сталінграда легковик корейського виробництва зніс стовп ліній електропередач.
Стовп впав поблизу пішохідного переходу. Водій не постраждав, але шматок бетону травмував жінку, що проходила поблизу «зебри».



Вчора після отриманої інформації про ДТП журналіст виїхав на місце події, але застав лише працівників електроаварійної служби.

– Перекидаємо електропроводи, – розповів керівник робітників. – Від стовпа мало що залишилося, тому просто натягнемо їх на два сусідні стовпи.

– Я почула страшний звук вибуху і вибігла із перукарні, – розповідає очевидиця. – Чорна «іномарка» знесла стовп і була аж ціла хмара пилу. Водій точно не постраждав, бо коли підійшла, то в автомобілі його не було. Люди казали, що він на підпитку. Приїхала «швидка». Чи хтось постраждав – не знаю.

– Мужик протаранив стовп, кажуть, що двоє постраждали від падіння стовпа, – розповів чоловік, що почув розмову жінки із журналістом. – А до лікарні повезли лише одну жінку. Стовп вирвало «із корінням» – навіть не скажеш зараз де ж він був. Он лише ямка залишилася.

– Цей двохтонний автомобіль легко може знести стовп і для цього не потрібно їхати за 200 кілометрів за годину, – розповів Юрій, власник та майстер станції технічного обслуговування. – Залізобетонні споруди та металеві деформуються і руйнуються. А якби водій потрапив у дерево, то тоді б були більша деформація автомобіля і важчі наслідки. Після таких зіткнень дерево як стояло так і стоїть, а автомобіля вже практично немає.

Журналісти «Кола» обов’язково запитають у працівників ДАІ про деталі цієї ситуації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter