У Полтаві воюють з «лисими» автобусами

Новини
Ніна Король17 червня 2011 о 11:421084 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавці не могли дістатись вчасно до місця роботи через проблеми з транспортом Фото Ніни Король Сьогодні, 17 червня, зранку полтавці не могли дістатись вчасно до місця роботи через проблеми з транспортом.

Наприклад, жителі Червоного Шляху о 8 годині залишились чекати іншого автобуса на зупинці, бо щойно прибулому співробітники ДАІ  заборонили перевезення пасажирів.

– Підкиньте хоч до Богдана Хмельницького, – чути було від стурбованих пасажирів.

– Автобус везти вас не буде, – відповіли співробітники ДАІ.

Водій із одним з людей у погонах знаходився в машині ДАІ.

Як пояснив Костянтин Трудненко, старший державтоінспектор, на водія складають адмінпротокол за керування транспортом у технічно несправному стані.

– Ось подивіться, він перевозив пасажирів на «лисій» гумі, – демонструє шини автобуса старший лейтенант Трудненко. – Такі порушення загрожують життю пасажирів.

Механіка підприємства-перевізника, який допустив виїзд автобуса в технічно несправному стані, також  буде притягнуто до адмінвідповідальності.

Перевірка транспортних засобів у Полтаві триває з 31 травня по 1 липня в рамках операції «Автобус-2001».

У «доробку» Костянтина Трудненка автобус «Критий ринок – Червоний Шлях» сьогодні перший, у якому виявили технічні несправності.

За словами Галини, жительки мікрорайону-селища Червоний Шлях, учора ввечері пасажири переповненого автобуса №10, що віз пасажирів з центру, виламали двері.  Це сталось через перебої з транспортом та бажання полтавців зекономити в пільговому автобусі, де вартість проїзду 1,5 гривні.

Нагадуємо, вчора у Полтаві на маршрут не вийшли більше 30 автобусів. Це пов'язано з тим, що СП "УМАК" припинило свою діяльність.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter