Заступник, робота якого влаштовувала мера Полтави, йде з посади

Новини
Таня Цирульник24 червня 2011 о 16:361281 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Заступник, робота якого влаштовувала мера Полтави, йде з посади
У мера буде два нових заступника14 липня на сесії міської ради буде прийнято рішення про призначення двох заступників міського голови Полтави Олександра Мамая.


Уже близько місяця вакантне місце зама з питань діяльності й розвитку гуманітарної сфери, яке раніше займав Діонісій Каплін. На посаді він працював сім місяців.

Днями звільниться посада заступника з питань житлово-комунального господарства, яку поки що обіймає Валентин Герасименко, останній з команди замів екс-міського голови Андрія Матковського. Під керівництвом нового мера він

Валентин Герасименко   Фото Ніни КорольВалентин Герасименко Фото Ніни Король

встиг попрацювати вісім місяців.

– Валентин Вікторович іде за власним бажанням за згодою сторін. Ніхто його не звільняв, – прокоментував ситуацію Олександр Мамай, міський голова. – Мене його робота влаштовувала. А от його, мабуть, не влаштовувала дуже мала зарплата, тож він знайшов іншу роботу.

Кандидатури на посаду заступників уже відомі. На сайті міської ради оприлюднено проект відповідного рішення. Роботу житлово-комунального господарства міста ймовірно куруватиме Олександр Нейпак, нині – керівник ЖЕДу № 6. Питання діяльності й розвитку гуманітарної сфери вирішуватиме Світлана Порохня, нині – начальник управління освіти міськвиконкому.

За словами міського голови, обох кандидатів на заступників він знає уже по двадцять років.

– З депутатами міської ради уже провели відповідні консультації, думаю, за кандидатури проголосують, – сказав мер.