Полтавський підліток, що застрелив товариша, намагався його рятувати

Ситуація
27 червня 2011 о 15:441330 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський підліток, що застрелив товариша, намагався його рятувати
Нагадаємо, трагедія сталась 26 червня в одній із квартир багатоповерхівки по вулиці Кучеренка.
Батьки Андрія (ім’я змінено), за його словами, на декілька днів поїхали на море відпочивати і залишили хлопця господарювати по дому самого, повідомляє офіційний сайт УМВС України в Полтавській області.

Фото із сайту karpatnews.in.uaФото із сайту karpatnews.in.ua

Перед від’їздом, вони наказали синові слідкувати за квартирою і суворо заборонили будь-кого приводити у помешкання. Та заборони батьків син не дослухався.

У суботу ввечері він запросив у гості двох своїх друзів, які проживають у тому ж будинку. Підлітки з дозволу своїх батьків залишились у Андрія на ніч. Зранку наступного дня до хлопців приєднався ще один знайомий. У якийсь момент Андрій захотів показати товаришам мисливську гвинтівку свого вітчима.

– Коли я витяг рушницю, вирішив пожартувати і дещо налякати друзів, – розповів Андрій. – Я взяв два патрони та зарядив зброю. Після цього по черзі направляв її на товаришів. У цей час в рушниці щось тріснуло. Тоді я не звернув на це увагу, однак, зараз думаю, що я випадково зняв її із запобіжника. За якусь секунду-другу пролунав постріл.

Пострілом із рушниці хлопець поцілив у живіт своєму одинадцятирічному другу – він упав на підлогу, із рани потекла кров.

Підлітки дуже перелякались. Один із них просто втік з місця події, однак, Андрій із іншим товаришем, незважаючи на шоковий стан, таки зміг викликати швидку медичну допомогу та міліцію. Нажаль, лікарям швидкої, які прибули на місце буквально за лічені хвилини, врятувати життя потерпілому не вдалося.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter