Викрадене в Полтаві авто знайшли через два дні розбитим

Ситуація
Валентина Зайченко30 червня 2011 о 11:50954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У знайденого авто зникло колесо. Фото з mia-pl.gov.uaВикрадене 26-го червня у Полтаві авто, працівники ДАІ знайшли у Шишацькому районі.






Кілька днів тому о 8 ранку до міліції звернулась 30-річна полтавка. Вона повідомила, що вночі невідомі викрали її автомобіль «ВАЗ-2103» червоного кольору, який був припаркований біля її будинку на вулиці Красноградське шосе.

– Шукати почали відразу, але знайшли автомобіль через два дні. Він знаходився аж в селі Воронянщина Шишацького району на узбіччі дороги біля поля, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Полтавській області.

Машина була розбита. Крім цього, у автівки був відірваний глушник та відсутнє праве переднє колесо.

– Про ДТП в тому районі не повідомляли. Слідів того, що могли постраждати люди, також немає. Ймовірно, машину розбили об дерево, – розповів Юрій Сулаєв.

Нещодавно був затриманий житель Полтавської області, який приїжджав до обласного центру, викрадав авто, катався і кидав їх. Можливо, ця крадіжка також його рук справа, припускають правоохоронці.

Зараз міліція встановлює особу, яка викрала авто та місце її знаходження.  Інформацію, яка може допомогти, можна конфіденційно повідомити за телефонами: (0532) 51 77 57, 59 07 25.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter