Ремонт доріг у Полтаві йде з помилками і не за графіком

Ситуація
Таня Цирульник11 липня 2011 о 14:341078 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
В’ячеслав Стеценко Цю інформацію оприлюднив сьогодні, 11 липня, на апаратній нараді у ОДА перший заступник мера Полтави.

- Спочатку ми орієнтувалися на власну техніку, але вона не дозволяє виконати роботи якісно і у потрібних об’ємах, - повідомив В’ячеслав Стеценко. - На наступний рік ми придбаємо набір, у який увійдуть дорожня фреза, асфальтоукладальники та два вібраційних катка. Вартість його - вісім мільйонів гривень. Ці гроші ми частково зекономимо з того об’єму асигнувань, які були цього року закладені на ремонт.

Також перший заступник мера зазначив, що під час ремонту доріг і у минулих роках допускалися помилки. -  Зокрема, на вулиці Островсього, Південна, Красіна, повністю відсутні ливневі каналізації, тому той комплекс ремонтних робіт, які там щороку проходять, не дозволяє утримувати дорожнє покриття у належному стані, - зазначив В’ячеслав Стеценко. - Ми будемо робити на ці вулиці проект реконструкції з їх урахуванням. Довідка «Кола» Цього року на ремонт доріг з полтавського бюджету було виділено 21 мільйон гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter