Співак Олександр Пономарьов заспіває з Дженіфер Лопес

Новини
Надія Труш23 липня 2011 о 10:002697 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Співак Олександр Пономарьов заспіває з Дженіфер Лопес
Cпівак Олександр Пономарьов розповів «Колу» про шоу «Голос країни», а також назвав найсильніших учасників телепроекту.

Поділився, що готує, коли буває вдома. А ще повідомив, що має плани записати пісню з американською співачкою Дженніфер Лопес.

Олександр ПономарьовОлександр Пономарьов – Пане Олександре, Ви тренер у популярному шоу «Голос країни». Розкажіть про свої враження, чи відразу погодилися брати участь?

– На шоу дуже цікавий формат. Ідея проекту, на відміну від усіх інших, гарантує професійну роботу з вокалістом. Бути тренером погодився відразу. Хочу знайти чисті голоси та тембр, який запам’ятовується, адже Україна багата талантами.

– На Вашу думку, хто найсильніший вокально у Вашій команді й узагалі з відібраних учасників. Є фаворити?

– Так, кілька фаворитів маю, але нікого не хочу образити, називаючи. Якщо виконавець подобається мені, це не означає, що він має подобатися всім. Кожний вокаліст моєї команди має шанси на перемогу. Імпонує Катя Грачова, дуже гнучка в роботі, може співати в різних стилях, з нею легко працювати. Сильний вокал у Даші Мінєєвої та Владислава Ситника. Упевнений, інші учасники теж можуть дати драйву. Чекайте нових ефірів, вокалісти класно проявлять себе!

Олександру Пономарьову важко бути зірковим тренером – Можливо, плануєте продюсувати когось із учасників після закінчення проекту?

– Коли після «сліпих» прослуховувань я й моя команда зібралися на моїй дачі, одразу сказав: ми – одна банда. Я допомагатиму кожному незалежно від його подальшої долі у проекті. Продюсерський Центр «З ранку до ночі» (належить Пономарьову – прим.авт.) придивляється до всіх конкурсантів. Можливо, з кимось із вокалістів будемо працювати далі по закінченні проекту.

– Що для Вас особисто значить проект «Голос країни»?

– Цікавий проект, я прийшов на нього, аби знайти талановитих виконавців, допомогти молодим вокалістам розкритися. І, звісно, знайти голос країни. Окрім того, люблю експериментувати у творчості. Сподіваюся, глядачам подобаються виступи моєї команди.

Олександр Пономарьов разом з Діаною Арбеніною на шоу Голос країни Олександр Пономарьов разом з Діаною Арбеніною на шоу Голос країни – Як відчуваєте себе у ролі зіркового тренера? Чи легко обирати найкращих?

– Насправді обирати кращих нелегко, всі учасники дуже талановиті. Єдине, що мені не подобається в цьому проекті, те, що мушу робити вибір. Адже всі учасники класні, хочеться залишити кожного.

Коронна страва співака – борщ – Олександре, Ви полюбляєте куховарити, говорили про це в численних інтерв’ю...

– Дуже люблю готувати. Якщо раз на тиждень чогось не приготую, настрій одразу псується. У нашому домі коронна страва – борщ. Я й сина привчив, він тепер його обожнює. Окрім того, дуже любимо кролика в грибному соусі. Така страва добре смакує з картопляним пюре, солоними огірочками та помідорами.

– Чи полюбляєте подорожувати? Яка країна вразила?

– Я побував у багатьох країнах: США, Великій Британії, Туреччині, Тунісі, Домініканській Республіці, Єгипті, Угорщині, Італії, на Кубі, Мальдівах, Кіпрі, Криті. Подорожував Лазуровим берегом Франції: був у Каннах, Ніцці. Відвідував Монако. Кожна країна неповторна по-своєму, залишила слід у пам’яті.  Дуже вразив острів Реюньйон, екстремальне місце. На острові знаходиться діючий вулкан, який може вивергнутися будь-якої хвилини. У морі плавати не можна, оскільки навколо акули.

Пісні Пономарьова слухає американська зірка – Чи правда, ніби збираєтеся записати дует з Дженніфер Лопес? Коли з’явиться спільна пісня?

– Так, були переговори з цього приводу, мій директор Нонна Кондрашова літала до Америки. Дженніфер ознайомилася з моєю творчістю, не проти співпраці. Але записати дуетну пісню поки що не вдалося. Річ у тім, що Дженніфер зараз задіяна у проекті «American idol» і не має можливості та часу брати участь в інших проектах. Але ми продовжуємо вибирати пісню, сподіваюся, вдасться здивувати наших прихильників. Мені б цього дуже хотілося.

Від редакції

Про недавнє розлучення з дружиною Вікторією співак не хоче говорити. Не розповів нічого й про доньку від першого шлюбу.

В інших інтерв’ю Пономарьов говорив, що колишня дружина та його донька не знаходили порозуміння.

Рецепт від Олександра Пономарьова Порізати м’ясо кролика на дрібні частини, вимочувати добу в молоці. Після цього підсмажити його, скласти в каструлю або казан, залити невеликою кількістю води. Додати лавровий лист, сіль, перець і тушкувати дві години. До страви краще зробити грибний соус. Для цього слід вимочити білі сушені гриби, добре промити їх. Потім разом із цибулею, морквою й селерою підсмажити на вершковому маслі. У процесі смаження додати води й сметани, сіль, перець за смаком. – Іноді я додаю соус барбекю із запахом диму, – ділиться Пономарьов. Коли грибний соус готовий, вилити в каструлю з кроликом, перемішати й залишити тушкуватися на маленькому вогні ще хвилин сорок. Довідка

Олександр Пономарьов – український співак, народився 9 серпня 1973 року у місті Хмельницькому. До 15 років займався боксом, через травму в Пономарьова погіршився  зір, довелось покинути бокс. З підліткового віку грає на гітарі. Закінчив Хмельницьке музичне училище, згодом Львівський музичний інститут імені Миколи Лисенка. Перший співак, який представив Україну на пісенному конкурсі «Євробачення» (2003 рік, зайняв 14 місце). Народний артист України (2006). В червні 2003 р. відбувається дебют Олександра в кіно (у чотирьохсерійному фільмі «Особисте життя» грає роль співака Влада Хмельницького. З грудня 2005 до середини 2007 року вів кулінарну програму «Смачна країна» на телеканалі «1+1».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter