У Полтаві автомобіль привалило стовпом

Новини
Валентина Зайченко8 серпня 2011 о 15:581286 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві автомобіль привалило стовпом
Фоторепортаж. Автомобіль «ГАЗель» врізався в стовп по вулиці Сакко. Електроопора переломилася і впала на авто. В аварії ніхто не постраждав.




Як повідомили працівники ДАІ, водій намагався уникнути аварії, і виїхав на узбіччя.

– Зі слів водія, він намагався звернути з дороги, щоб не зіткнутися з авто, яке раптово виїхало на зустрічну смугу. Номерів машини водій не запам’ятав. Сказав, що автомобіль-винуватець був чорного кольору, – розповіли працівники ДАІ, які виїхали на місце пригоди.

Хоча автомобіль був дуже схожий на пасажирську маршрутку, водій запевнив, що в салоні не було пасажирів і що авто не здійснювало маршрут.

Вулиця Сакко давно «славиться» своєю аварійністю – вона дуже вузька. Водії скаржаться, що розминутися на цій ділянці дороги майже не можливо.

Нагадаємо, за останні два роки у Полтаві впали п’ять стовпів.

По Київській трасі навпроти магазину «Епіцентр» стовп впав прямо на кабіну автомобілю ГЕЗель.

По вулиці Жовтневій навпроти кінотеатру ім. Котляревського стовп впав на припарковану іномарку. Електроопору потягнув тролейбус, об’їжджаючи припарковані авто.

По вулиці Фрунзе на зупинці Фурманова стовп впав на пасажирський автобус. У стовпі давно була тріщина, стовп не встигли замінити, сказали у міській раді.

По вулиці Героїв Сталінграду  авто протаранило стовп, і він упав, поранивши жінку-пішохода.

І сьогодні стовп, в який врізалась ГАЗель, впав на неї.

Загалом електроопори на вулицях міста не в кращому стані. Часто бетон вже розсипався, видно арматуру, з якої зроблений каркас опор. Такі стовпи не витримують найменших поштовхів. У міськвиконкомі говорять, що по мірі можливості замінюють старі електроопори на нові.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter