Чим відрізняються набори першокласника нинішньої та колишньої міської влади Полтави

Новини
Валентина Зайченко16 серпня 2011 о 17:031710 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
До школи міська влада дарує першокласникам спеціальні набори (Фото з knazeva.ru)Рюкзаки першокласникам міська влада цього року не даруватиме.


Нагадаємо, до першого вересня першокласникам дадуть безкоштовні шкільні набори.

У них ввійдуть зошити, обкладинки та папка для зошитів. А також ручка, олівці, пенал, ножиці, розклад  уроків, набір та альбом для малювання, папка для уроків праці, набір кольорового паперу та картону, лінійки, ластик, пензлі, фарби, кольорові олівці, фломастери, пластилін, блокнот, підставка для книг, загострювач для олівців, підставка для ручок, крейда, прапорець, м'яка іграшка.

Але батьки першачків намагаються дізнатися, чи входитиме в набір рюкзак. Адже ще пам’ятають, що при Матковському у набір входив рюкзак.

– Ми чекаємо і думаємо, що робити, купувати рюкзак чи не потрібно, – говорить Алла, мати дівчинки, що піде в школу цього року.

Рюкзаки цього року коштують від 145 до 430 гривень. Нагадаємо, журналіст "Кола" вивчала ціни на шкільні товари.

Мер Мамай відповів, що рюкзаки батьки повинні купити самі.

– Кожній дитині батьки нехай підбирають та купують рюкзак самотужки. А на ці гроші ми краще дамо дітям канцтовари, – відповів Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Мама хлопчика, який йшов у перший клас минулого року розповіла, що портфель дали тоді гарний. Але вміст був не багатий.

– У портфелі були жувальні цукерки, чупа-чупси, пачка печення, альбом для малювання. Фарби, яких було дуже мало. Олівці, пазл та книжка про Полтаву, де на кожній сторінці писали про Матковського. Але вона, навіть, була корисною на уроці про рідний край, – розповіла Людмила. – Найкориснішим, звісно був портфель. Нам попався більш якісний, а іншим давали з гіршого матеріалу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter