Сорочинський ярмарок: чутки щодо платного входу

Сорочинський ярмарок 2011
Валентина Зайченко17 серпня 2011 о 16:42988 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Люди бояться платного входу на ярмарокМіж відвідувачами ширяться чутки, що найближчим часом вхід на ярмарок стане платним.


– На ярмарку усе робиться за рахунок комерційних та меценатських коштів. У нас взагалі не задіяні бюджетні кошти. Цього року витратили 2,5 мільйони гривень, – розповіла Світлана Свищева, керівник проекту «Сорочинська ярмарка». – Але робити платний вхід в жодному разі не будемо. Чутки про плату за вхід з’явилися після того, як ярмарок цього року повністю огородили парканом. Але це просто покращення облаштування. Ярмарок для відвідувачів завжди буде безкоштовний.

Кошти надходять від оплати за місця.

Цього року на ярмарку представлені 315 підприємств, 337 приватних підприємців, 29 закладів громадського харчування та 237 представників народних промислів. При чому, Світлана Свищева зазначила що майстри цього року стоять безкоштовно.

Нагадаємо, минулого року члени Полтавського обласного осередку Національної спілки майстрів скаржились, що на ярмарку офіційно їм обіцяють надавати місця безкоштовно. Але потім все одно нелегально збирають з них гроші. Керівництво Сорочинського ярмарку заперечувало цю інформацію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter