У Полтаві за півдня третя ДТП: зіткнулось три авто

Новини
30 серпня 2011 о 13:241098 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві за півдня третя ДТП: зіткнулось три авто
Щойно, по вулиці Маршала Бірюзова знову виникла автопригода.
Цього разу біля зупинки громадського транспорту «Фарфоровий завод». На місце події тільки-но приїхали працівники ДАІ для з’ясування обставин та причин ДТП.

Водій одного з авто, що втрапило в автопригоду,  розповів журналісту «Кола» про деякі подробиці. Чоловік не забажав представлятись.

- На світлофорі стояло на червоне світло вантажне авто «КрАЗ», щоб потім повернути наліво, - розповів учасник ДТП. - Я стояв за ним метрів за 3-4. Моє авто -  мікроавтобус «Рено». Ми чекали поки загориться зелений. І тут удар ззаду – «Мазда» врізалась у мене, а я в свою чергу в «КрАЗ».

Чоловік стверджує, що водій «Мазди», який, на його думку, і є винуватцем ДТП, був більш за все нетверезий.

Коли журналіст була на місці події, то бачила як водія «Мазди»  під руку вів працівник ДАІ. А потім посадив у службове авто.  Було помітно, що у чоловіка шок.  Розмовляти він не міг. На обличчі були садна.

Також один з учасників автопригоди розповів, що серйозно травмованих немає.

- Я і мій пасажир отримали забої, - говорить водій мікроавтобуса  "Рено". -  Проте ми нормально себе почуваємо. Водій "КрАЗ" впорядку. А от водій «Мазди» начебто постраждав.  Проте у нього подушки безпеки спрацювали.

Нагадуємо, сьогодні вранці, 30 серпня,  у Полтаві одночасно виникли дві ДТП.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter