Полтавець забув, де залишив своє авто, і повідомив у міліцію про крадіжку

Ситуація
5 вересня 2011 о 14:11889 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець забув, де залишив своє авто, і повідомив у міліцію про крадіжку
Пригода з авто та його 35-річним власником виникла нещодавно у Полтаві.
Фото зі сайту mia-pl.gov.uaФото зі сайту mia-pl.gov.ua Перебуваючи вдома у нетверезому стані, чоловік вирішив відвідати своїх товаришів та випити ще з ними. До них він поїхав за кермом власного авто.

Після зустрічі з товаришами, 35-річний полтавець поїхав догуляти в кафе. А повертаючись із закладу відпочинку в його авто закінчилось пальне. Довго не роздумуючи, він залишив його на обочині, а сам пішов додому.

Прокинувшись вранці і не виявивши свого «Опеля» біля під’їзду будинку, ще нетверезий чоловік заявив сім’ї, що автомобіль хтось викрав. Переконання дружини та дітей, що напередодні він допився до безпам’ятства і просто не пам’ятає де його залишив, він сердито відкинув і зателефонував у міліцію.

- Працівники міліції вже за декілька годин виявили «Опель Аскона» по вулиці Балакіна, - розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. - «Викрадене» авто виявилось зовсім не пошкодженим. Із салону не зникло жодної речі. А свідки чітко вказували, що напередодні його залишив на цьому місці саме його власник. Зважаючи на це, уже за декілька годин «забудькуватий» полтавець із ролі потерпілого перетворився на підозрюваного.

Зараз вирішується питання про порушення відносно нього кримінальної справи за частиною 1 статті 383 Кримінального кодексу України за неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

Ця стаття передбачає покарання у вигляді виправних робіт, арешту, обмеження волі або позбавлення волі на строк до двох років.

До теми - На Полтавщині затримали викрадачів газоконденсату.