Полтавська учасниця «Х-Фактору», що не сподобалась Йолці, поділилась секретами

Новини
17 вересня 2011 о 20:022512 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська учасниця «Х-Фактору», що не сподобалась Йолці, поділилась секретами
Полтавка Мар’яна Григорян успішно пройшла кастинги на участь у популярному українському телешоу «Х-Фактор» і претендує на головний приз, 2 мільйони гривень.
Полтавка розповіла «Колу» як проходили кастингові  відбори та що відбуваєть за лаштунками шоу.

Проходити кастинги для 20-річної дівчини не новина. Адже вона уже  пробувала свої сили у цьогорічних кастингах шоу «Народна зірка», «Голос країни». Тому без вагань вирішила «спробувати підкорити долю» й у «Х-Факторі».Каже, не уявляє свого життя без пісні, мріє стати відомою виконавицею.

Полтавка отримала 3 «Так» і критику від Йолки

– Коли проходила кастингові відбори, звісно, хвилювалася, – розповіла дівчина – Але лише до моменту виходу на сцену. На сцені я уже не думала про про ніщо інше, окрім пісні. Сцена, глядачі – це моє середовище, в ньому я почуваюся дуже комфортно.

На розгляд журі полтавка підготувала дві пісні: «Я буду жить для тебя» Анжеліки Агурбаш та «Одиночество» Слави.

– Я отримала три «так»: від Ігора Кондратюка, Сергія Сосєдова, Сєрьоги, – каже Мар’яна – Від них не було жодного зауваження. Лише Йолка сказала, що їй не сподобався тембр мого голосу.

Так я пройшла до наступного етапу.

За умовами шоу, три «так» від членів жюрі означає, що учасник проходить далі.

Мар’яна Григорян привідкрила залаштунки «Х-Фактора»

– Наступним етапом «Х-фактора» буде тренувальний табір, серед 150 претендентів відберуть 24, для так званого «Візиту до суддів», після якого залишиться 12 учасників прямих ефірів (3 гурти, 3 дівчини віком 14-25 років, 3 хлопці такого ж віку та 3-х дорослих від 26 років. Всі ці етапи були відзняті ще влітку, у Києві. З 22 жовтня кожної суботи проходитимуть прямі ефіри, де кожного разу вибуватиме один учасник, – поділилася полтавка.

Вчити пісні доводилося вночі

– В перший день нас прибуло 250 тих, хто пройшов телевізійні кастинги. По приїзді усіх учасників відвезли в табір, що на території Пущі-Водиці, – каже Мар’яна – Зробивши перекличку, назвали 100 учасників, які поїдуть додому. Тих, хто залишився, «розбили» на трійки й дали завдання: за ніч вивчити пісню, розкласти на партії. Наступного дня після прослуховування залишилось вже 50 учасників. Ми отримали нове завдання: із запропонованих пісень треба було вивчити одну за ніч, а наступного дня під фортепіано представити її суддям.

За словами дівчини, вночі оператори ходили з камерами, постійно знімали. О 7 годині ранку учасників уже забирали до суддів.

Кілька днів не могла відповідати на вітальні смс, бо їх багато

Мар’яна Григорян поділилася, що кілька днів відповідала друзям та знайомим на привітання по мобільному.

– Після того, як мої друзі та знайомі дізналися, що я стала учасницею шоу «Х-Фактор», на мій мобільний почала надходити велечезна кількість вітальних есемесок, – каже Мар’яна –Друзі та знайомі вітали мене, раділи моїм успіхам. Привітань було так багато, я на них кілька днів відповідала.

Мар’яна Григорян спілкується з шанувальниками та фанами у соціальних мережах, створила нещодавно персональний сайт.

Довідка «Кола»

Мар’яна Григорян – студентка Полтавського національного педагогічного університету (навчається за спеціальністю «музичне мистецтво»). Учасниця полтавської шоу-групи «Ecstasy».

Спілкувалась Надія Кучер.

До теми - Суддя «Майдансу» Олександр Лещенко просив полтавців забути образи.

- Далі  у " Х-Фактор" пройшов ще один житель Полтавщини.

- Молодшій Рафанумезан з Полтави бабуся дозволила брати участь у "Х-Факторі-2", не дивлячись на Кондратюкове "Ні".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter