Парад дитячих колясок у Полтаві не вдався

Дозвілля
Валентина Зайченко24 вересня 2011 о 16:112204 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Парад дитячих колясок у Полтаві не вдався
На параді мам лише одна коляска була прикрашена.


(Фото Валентини Зайченко та з сайту telegraf.in.ua)

В рамках першого в Полтаві екологічного фестивалю ECO-FEST POLTAVA був заявлений парад мам, в якому повинні були взяти участь жінки з дітьми на колясках. Коляски повинні були бути прикрашені.

Подібний парад нещодавно пройшов у Кременчуці. Там родини творчо підійшли до заходу – робили з колясок і піратські кораблі, і вертольоти.

А в Полтаві з десятка колясок, які привезли на так званий парад, лише одна коляска була достойно прикрашена. Та й самого параду як такого не відбулося.  Протягом концерту мами з колясками стояли в ролі глядачів. Кілька разів вийшли на імпровізовану сцену і розповіли, що вони за здоровий спосіб життя.

Екофестиваль був влаштований саме з ціллю популяризації здорового способу життя, дбайливого ставлення до оточуючого світу, розвитку творчої особистості, підвищення рівня екологічної свідомості населення.

Організатори фестивалю: Науково-промислова група "Еко-Інформ-Сервіс" та Центр екологічної безпеки споживачів «Екостандарт» за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавського міськвиконкому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter