У Полтаві після реконструкції почав працювати басейн «Дельфін»

Новини
15 жовтня 2011 о 14:001288 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві після реконструкції почав працювати басейн «Дельфін»
Фоторепортаж. Сьогодні,  15 жовтня, відбулось урочисте відкриття басейну ДЮСШ№3 Полтави.
Адже басейн «Дельфін» закрили на ремонт ще влітку. Перший етап реконструкції басейну затягнули, адже попередньо обіцяли відкрити його ще до Дня міста.

До появи мера Полтави юних вихованців спортивної школи №3 з плавання зарання вистроїли в коридор перед входом до басейну. І поки вони чекали на приїзд Олександра Федоровича та інших поважних осіб міста, ведучі заходу просили маленьких спортсменів пригати та плескати в долоні, аби ті не так мерзли. Початком церемонії відкриття стало традиційне розрізання червоної стрічки перед входом до реконструйованої будівлі. Після виступу всіх поважних гостей на відкритті басейну «Дельфін» першими у воду полізли випускники школи (майстри спорту), а вже потім пропливли і нинішні вихованці. 

Повну суму, яку затратили на перший етап реконструкції басейну, під час відкриття не назвали. Але Олександр Федорович зазначив, що тільки на придбання нового водного пилососу, яким очищатимуть басейн,  заплатили 30 тисяч гривень (нагадуємо, що на початок реконструкції планували затратити близько 4 мільйонів гривень).

Міський голова Полтави під час своєї промови попросив вихованців спортивної школи уже почати підготовку до осінньої спартакіади, яка має відбутись через два тижні.

Довідка «Кола»: Під час першого етапу реконструкцій басейну «Дельфін» відремонтували велику ванну басейну, роздягальні, душові, глядацькі трибуни та накриття над ними. А також зробили капітальний ремонт системи енергозабезпечення, водовідведення з басейну з подальшою очисткою. Встановили сучасну автоматичну систему для дезінфекції води ,відремонтували медичний кабінет та придбали нові меблі для вестибюлю. Відремонтували і внутрішній фасад будівлі з заміною віконних та дверних пройомів.

До теми - Олександр Мамай пообіцяв збудувати у Полтаві новий басейн на вісім доріжок.



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter