Мер Полтави звернувся з листом до підприємців ринку «Речовий» та прокурора Полтави

Новини
Валентина Зайченко17 листопада 2011 о 17:011576 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Мамай стверджує, що речовий ринок юридично й фактично перейшов до комунальної власності.




Зважаючи на непорозуміння навколо центрального речового ринку, міський голова зробив офіційну заяву, яку розповсюдила прес-служба Полтавської міської ради. Текст подаємо без змін та коментарів. Останні залишаються за читачами.

– Шановні підприємці! Звертаюся до вас із відкритим листом, аби заспокоїти та запевнити: речовий ринок юридично й фактично перейшов до комунальної власності! І договір оренди землі під ринком, що знаходиться на вулиці Фрунзе, 34-а, між Полтавською міською радою та ПАТ «Полімпекс» на сьогоднішній день офіційно розірваний. Це має своє підтвердження у рішенні господарського суду Полтавської області від 12.05.2011 р., залишеним без змін постановою Харківського апеляційного господарського суду від 21.09.2011 р., та  постанові Вищого господарського суду України від 21.09.2011 р. й офіційних документах.

На сьогоднішній день за адресою вулиця Фрунзе, 34-а знаходиться ринок «Речовий» комунального підприємства «Полтава-Сервіс». Тому сплачувати щомісячну орендну плату за торгівельну діяльність ви повинні лише до міського бюджету, тобто – КП «Полтава-Сервіс». Нині вже 98% приватних підприємців уклали договори з адміністрацією комунального ринку «Речовий». Ніхто не має права змушувати вас сплачувати за послуги якійсь іншій організації – це незаконно! Тому, будь ласка, заспокойтеся і не бійтеся ніяких погроз з боку колишнього власника ринку! На нашому з вами боці – закон! А хто може бути сильнішим за закон?

Своїм відкритим листом звертаюся і до шановного прокурора міста Полтави Олега Івановича Твердохліба. До мене постійно надходять скарги від ошуканих ПАТ «Полімпекс» підприємців з проханням допомогти повернути незаконно взяту орендну плату з кінця вересня по листопад 2011 року. Мої попередні звернення до прокуратури з цього приводу не мали жодних позитивних наслідків. Я не розумію, чому органи прокуратури не реагують на заяви міського голови та підприємців. Тому ще раз прошу Вас дати правову оцінку діям керівництва ПАТ «Полімпекс» і захистити постраждалих силою закону!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter