У Полтаві підприємці, у яких намагались відібрати контейнери з товаром, страйкували під стінами міської ради

Новини
Валентина Зайченко18 листопада 2011 о 11:471281 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві підприємці, у яких намагались відібрати контейнери з товаром, страйкували під стінами міської ради
Фото. Під стінами міської ради кілька сотень підприємців страйкували після вчорашнього інциденту на центральному речовому ринку.


Нагадаємо, ввечері 17-го листопада підприємці захищали свої контейнери від демонтажу.



Підприємці прийшли під стіни міськвиконкому, щоб поговорити з міською владою. Вони не можуть зрозуміти, за що їх контейнери демонтують.

– Вчора позривали дахи з контейнерів, пошкодили товар, деякі контейнери почали горіти від жаринок, які розліталися від техніки, якою спилювали дах. Ми кинулися захищати товар, багато кого охоронці побили. А з якої причини це все? Деякі підприємці уклали два договори – і з директором «Полімпекс», і з комунальним підприємством «Полтава-сервіс», заплатили обом сторонам орендну плату, але це їх не врятувало. Їх контейнери все одно намагалися демонтувати. Ми просто хочемо, щоб керівництво між собою «нагорі» розібралося, щоб суд вирішив, кому належить ринок і ми будемо спокійно працювати. Нам все одно, кому платити, – розповів один з підприємців.

До людей вийшов Ігор Верига, начальник Управління звернень громадян, організаційної роботи та загальних питань і запропонував ініціативній групі зареєструвати звернення до мера. Але підприємці чекали самого мера.

Олександр Мамай до натовпу не вийшов і люди розійшлися. Більшість пішли на ринок до своїх пошкоджених робочих місць.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter