У Полтаві на Центральному ринку ночуватимуть підприємці, бо бояться підпалу

Новини
Таня Цирульник17 листопада 2011 о 20:152391 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на Центральному ринку ночуватимуть підприємці, бо бояться підпалу
17 листопада увечері на Центральному ринку Полтави невідомі зірвали ворота і почали розбирати дахи контейнерів.
Про це повідомили журналіста підприємці, які там працюють. Близько ста людей наразі стоять біля входу на територію ринку, поруч чергують кілька десятків правоохоронців.

–  У мене на ринку 3 точки. Годину тому подзвонила подруга, кричить «Негайно на ринок! Там ворота ламають». Покинула дітей і приїхала. Бачу, бійка, «ОМОН», одному з наших підприємців, який захищав ворота, 2 пальці відірвали, жінці руку зламали. На кількох контейнерах уже дах розібрали.

–   Ми бачили у них в руках каністри, - додає чоловік з натовпу. – Палити збираються наш товар. Тому з сім’ями прийшли сюди, будемо чергувати усю ніч. Два директори ринку  ніяк не розберуться, а нам товар палять. У нас договори з ЗАТ «Полімпекс» до 1 січня 2012 року, дехто уклав договори відразу з двома власниками , бо боїться, що викинуть, як собаку.

Нагадаємо, що у вересні земельну ділянку під ринком було передано у оренду КП «Полтава-сервіс». Підприємці, які не захотіли укладати договори з новим власником, нещодавно страйкували біля міської ради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter